Evenimentul Zilei > Politica > Diagnosticat cu cancer și operat în secret. Politicianul român care a „driblat” moartea
Diagnosticat cu cancer și operat în secret. Politicianul român care a „driblat” moartea

Diagnosticat cu cancer și operat în secret. Politicianul român care a „driblat” moartea

Unul dintre cei mai cunoscuți politicieni din România a trecut peste o cumpănă uriașă în anul abia scurs.

Gheorghe Falcă, fost primar de Arad și actual europarlamentar, a dezvăluit într-o postare pe Facebook că a driblat moartea în 2019, când s-a operat de cancer!

„Fiecare zi, fiecare oră și fiecare clipă câștigată în lupta cu cancerul înseamnă tot atâtea șanse și speranțe de vindecare”, a scris Falcă pe rețeaua de socializare.

Postarea lui i-a luat pe mulți prin surprindere, însă fostul edil al Aradului a detaliat: „Cu cât diagnosticul e pus mai devreme, cu atât mai repede începe bătălia pentru a rămâne împreună cu cei dragi. Ei, copiii noștri, familia, prietenii, ne țin în viață și ne redau puterile prin speranța și rugăciunile lor. Am înțeles asta în aprilie 2019, când am fost diagnosticat, iar apoi operat de cancer!”.

În continuare, Gheorghe Falcă anunță că „PPE dorește ca Uniunea Europeană să aloce mai mulți bani pentru diagnosticarea timpurie a cancerului. Știu ce șansă uriașă poate oferi unui bolnav un diagnostic timpuriu și corect. Nu doar ca europarlamentar, ci și ca om, ca unul care am trecut prin această dramă și ca bun creștin, susțin acest demers. E o mână întinsă aproapelui nostru, un ajutor care îl poate salva de la multă suferință”.

Cu alte cuvinte, scrie europarlamentarul Falcă, „fiecare zi, fiecare oră și fiecare clipă câștigată în lupta cu cancerul înseamnă tot atâtea șanse și speranțe de vindecare.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: