Evenimentul Zilei > Monden > Dezvăluri șocante ale socrului Andreei Bălan. Trecutul întunecat îl ajunge din urmă
Dezvăluri șocante ale socrului Andreei Bălan. Trecutul întunecat îl ajunge din urmă

Dezvăluri șocante ale socrului Andreei Bălan. Trecutul întunecat îl ajunge din urmă

Socrul Andreei Bălan, Ioan Burcea a povestit cum și-a ucis amanta, crimă pentru care a ispășit zece ani de închisoare. Într-un interviu, personajul, tatăl actorului George Burcea, s-a destăinuit despre perioada cea mai neagră a vieții sale.

Crima s-a petrecut în ultima perioadă a regimului Ceaușescu, în 1988. Potrivit spuselor sale, totul a început când iubita sa, alături de care lucra într-o fabrică comunistă, l-a pus să semneze niște acte cu probleme. El spune că, deși a înjunghiat-o pe femeie, nu i-a provocat moartea, aceasta venind în urma unui infarct.

„Și pentru că mi-am pus semnătura pe acele acte eram pasibil de 15-20 de pușcărie. Am făcut crima. Îmi asum acest lucru. După ce am aflat de treaba cu actele, m-am dus acasă, ne-am certat și am tăiat-o. Dar lucrurile nu sunt așa cum s-au spus. Cea mai mare lovitură avea patru centimetri, așa cum arată și în raport. Ea s-a speriat și a făcut infarct. Aceasta a fost cauza decesului. Am regretat și regret și acum. Imediat ce am conștientizat, m-am dus și m-am predat. Am fost condamnat la 10 ani de pușcărie. Dacă intram pe actele pe care ea m-a pus să le semnez făceam 25 de ani”, a spus Ioan Burcea, pentru cancan.ro.

Imediat ce a fost închis, soția sa, mama actorului a divorțat, iar după separare doi dintre cei patru copii au rămas la bărbat.

Pe de altă parte, actorul George Burcea, soțul Andreei Bălan, a povestit că tatăl său era un tip extrem de violent și că mama sa a avut foarte mult de suferit din acest motiv. Din acest motiv, el nu a păstrat legătura cu cel ce i-a dat viață, preferând să stea la distanță.

În urmă cu câteva luni, cei doi au aut o tentativă de reconciliere care, însă, a sfțrșit prost. În timpul discuției, Ioan Burcea s-ar fi enervat foarte tare și ar fi sărit cu un cuțit la fiul său, încercând să-l omoare.

George Burcea este actor la Teatrul Național, unde joacă în piesa Biloxi Blues, preluată după unul dintre cele mai mari succese de pe Broadway. El a mai apărut în reclame televizate și a scris două volume de poezie.