Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvăluiri negre despre Covid-19. Petre Daea: „Vii pe picioare, pleci în sac”
Dezvăluiri negre despre Covid-19. Petre Daea: „Vii pe picioare, pleci în sac”

Dezvăluiri negre despre Covid-19. Petre Daea: „Vii pe picioare, pleci în sac”

Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, a fost bolnav de Covid-19, iar acum le dezvăluie românilor cum este să te lupți cu acest virus.

Politicianul a precizat că organismul și medicația l-au ajutat să rămână în viață, numărându-se printre norocoșii care nu au plecat din spital „în saci”.

Petre Daea este foarte ferm când vine vorba de Covid-19, mai ales că el însuși a fost bolnav. Fostul ministrul al Agriculturii a dezvăluit că nu este glumă cu acest virus și că unele persoane deși „vin pe picioare la spital, pleacă în saci”.

Politicianul a precizat că organismul și medicația l-au ajutat să rămână în viață, numărându-se printre norocoșii care nu au plecat din spital “în saci”.

Pericolul este cât se poate de real, iar Petre Daea este foarte recunoscător că a scăpat cu bine de Coronavirus.

„Toți se luptă cu acest virus nevăzut și, din nefericire, noi îl bagatelizăm. Eu am fost victima acestui virus, iar organismul și medicația necesară m-au purtat pe drumul acesta, al învingătorului, alături de alții.

Din nefericire, sunt oameni care vin pe picioare și pleacă în saci. E greu de explicat suferința oamenilor, mai ales că m-am întâlnit și cu oameni cunoscuți pe care nu îi mai cunoșteam. Este greu și nu aș vrea să intru în zona aceasta în care să înspăimânt.

Doresc să spun și am spus-o și pe Facebook: în aceste momente descoperi caractere și prieteni. Virusul nu stă la semafor. Noi trebuie să ne ferim de el prin măsurile care se impun și regulile necesare.

Într-un cuvânt, ești ca în război când pleci la luptă. Trebuie să iei vesta anti-glonț pentru a te proteja cât poți”, a declarat Petre Daea.

S-a internat la Matei Balș imediat cum a aflat că este pozitiv

După ce a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19, Petre Daea a fost internat imediat la Institutul „Matei Balş” din Capitală. Pe 18 decembrie, fostul ministru al Agriculturii a vorbit despre starea sa de sănătate și despre cum a decurs procesul de internare.

„Sunt internat de trei zile. Mă simt bine. Sunt confirmat COVID. În urma unor analize repetate, sunt internat la Matei Balş”, a declarat Petre Daea, conform Gandul.ro.