Jurnalistul a vorbit la România TV, descriind conținutul episodului care urmează să fie difuzat în această seară, de la ora 21.

 

„Sebastian Ghiţă devoalează mecanismul denunţătorilor profesionişti. Prin şantaj, aceştia sunt obligaţi să fie denunţaţi mai mulţi oameni. Un premier, Victor Ponta, a fost obligat să demisioneze. Sebastian Ghiţă povesteşte cum au fost pulverizaţi trei candidaţi ai unui partid ca să nu mai candideze. Este vorba despre trei candidaţi distruşi într-o singură lună”, a spus CIutacu.

 

„DNA, noua SECURITATE!” RĂZBOIUL Ponta-Coldea, DOSARE și AMENINȚĂRI. Legăturile cu CIA. DEZVĂLUIRILE ce ZGUDUIE SISTEMUL – Interviu cu Sebastian Ghiță (III) VIDEO

 

Cu privire la numele implicate în interviul de la Belgrad, jurnalistul RTV a spus că spectatorii vor auzi discuții despre personaje importante ale politicii din România.

„Despre toţi se vorbeşte. Se discută despre Klaus Iohannis, Florian Coldea, Laura Codruţa Kovesi, Victor Ponta, Gabriela Firea. În ciuda tuturor presiunilor, caseta aceasta va intra pe post", a încheiat CIutacu.