Evenimentul Zilei > Politica > DEZVĂLUIRILE lui Ghiță vor dezlănțui un URAGAN. Trei candidați, „ANIHILAȚI” rapid și DEMISIA lui Ponta
DEZVĂLUIRILE lui Ghiță vor dezlănțui un URAGAN. Trei candidați, „ANIHILAȚI” rapid și DEMISIA lui Ponta

DEZVĂLUIRILE lui Ghiță vor dezlănțui un URAGAN. Trei candidați, „ANIHILAȚI” rapid și DEMISIA lui Ponta

În episodul cu numărul trei al interviului realizat de jurnalistul Ion Cristoiu cu fostul deputat Sebastian Ghiță vor apărea informații noi, care urmează să scoată la iveală presiunile politice din interiorul „sistemului”, spune jurnalistul Victor Ciutacu, după ce a apucat să vadă această nouă bucată din conversația care a aruncat în aer presa din România.

Jurnalistul a vorbit la România TV, descriind conținutul episodului care urmează să fie difuzat în această seară, de la ora 21.

 

„Sebastian Ghiţă devoalează mecanismul denunţătorilor profesionişti. Prin şantaj, aceştia sunt obligaţi să fie denunţaţi mai mulţi oameni. Un premier, Victor Ponta, a fost obligat să demisioneze. Sebastian Ghiţă povesteşte cum au fost pulverizaţi trei candidaţi ai unui partid ca să nu mai candideze. Este vorba despre trei candidaţi distruşi într-o singură lună”, a spus CIutacu.

 

„DNA, noua SECURITATE!” RĂZBOIUL Ponta-Coldea, DOSARE și AMENINȚĂRI. Legăturile cu CIA. DEZVĂLUIRILE ce ZGUDUIE SISTEMUL – Interviu cu Sebastian Ghiță (III) VIDEO

 

Cu privire la numele implicate în interviul de la Belgrad, jurnalistul RTV a spus că spectatorii vor auzi discuții despre personaje importante ale politicii din România.

„Despre toţi se vorbeşte. Se discută despre Klaus Iohannis, Florian Coldea, Laura Codruţa Kovesi, Victor Ponta, Gabriela Firea. În ciuda tuturor presiunilor, caseta aceasta va intra pe post", a încheiat CIutacu.