Motivul este unul cât se poate de firesc, din moment ce Meghan Markle are alte preferințe, în sensul că adoră să poarte creațiile brandului canadian Maison Birks.

Stilista Charlotte Balbier a explicat cum această aparentă decizie ține, de fapt, de stilul vestimentar al duceselor.

„Alegerile vestimentare ale lui Kate sunt mult mai tradiționale, în timp ce Meghan abordează un look diametral opus. Ducesa de Sussex optează pentru bijuterii mici și delicate. Cu cât mai mici, cu atât mai bine. Brățări fine și cercei de mici dimensiuni, asta este semnătura fostei actrițe”, a spus stilista

Lauren Teff, de asemenea stilist, mai spune despre stilul lui Meghan: „Meghan optează pentru bijuterii simple, dar stilate și contemporane, cu un twist totuși clasic”.

Regina Elisabeta a II-a a purtat bijuterii de la Maison Birks cu șapte decenii înainte ca Meghan Markle să se îndrăgostească de acest brand.

Maison Birks are magazine în marile orașe din Canada, inclusiv în Toronto, unde Meghan Markle a petrecut șapte ani pentru a filma serialul de televiziune Suits.

Meghan poartă orice de la Maison Birks, de la inele la pandantive și coliere. Dar accesoriile sale preferate se pare că sunt cerceii și inelele, pe care le poartă adesea la evenimentele oficiale, potrivit realitatea.net