Fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, a comis un accident mortal în Capitală, în urma căruia un bărbat de 34 de ani, Dani Vicol, și-a pierdut viața. Ajuns în comă la Spitalul Elias, Mario Iorgulescu și-a revenit după mai multe zile, moment în care familia a decis să continue recuperarea în străinătate, la o clinică din Italia.

Rudele lui Dani Vicol cer să se facă dreptate și acuză tergiversarea anchetei. Vali Guțu, unchiul victimei, a făcut dezvăluiri despre starea lui Mario Iorgulescu. În direct la Radio Sport 1, Guțu a povestit despre starea de sevraj în care fiul șefului Ligii Profesioniste intrase la Elias.

În salonul lui se intra cu bodyguardul de la ușă!

„După ce Mario a fost ascuns în Italia, întâmplător am cunoscut o doamnă care este asistentă la Spitalul Elias. Nu știa cine sunt. Mi-a spus că face școala de șoferi, dar îi este teamă să conducă în București mai ales după accidentul provocat de Mario. Se gândea că ar putea și ea cădea victimă unui accident auto, cum a fost ăsta cu Mario Iorgulescu. Știți ce mi-a spus asistenta, fără să știe că sunt unchiul? Că înainte ca Mario să fie scos din țară, el era deja scos de la aparate și că asistentele nu se mai înțelegeau cu el! (…) Mario e scos de mult timp de la aparate, asta știm sigur, și ne revoltă informațiile care apar, că abia în Italia s-ar fi întâmplat asta. Era violent, agresiv, din cauza faptului că intrase în sevraj din lipsa drogurilor. Era păzit non-stop de o firmă angajată, nu mai intra nimeni acolo, decât însoțit de asistente”, a declarat unchiul bărbatului mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu.

„Nu mai sunt sigur de dreptate”

Despre modul în care decurge ancheta, rudele victimei se declară dezamăgite. Vali Guțu, unchiul lui Dani Vicol, afirmă: „Aveam încredere că Mario Iorgulescu va plăti, dar, după ce a ieșit din țară, nu mai sunt sigur de dreptate. Este ridicol ce a spus procurorul general Licu, că nu are cum să scape, că și dacă a fugit, doar face condiție fizică, iar justiția o să îl prindă în cele din urmă”.

Dumitru Dragomir, pus la colț

În ceea ce privește propunerea făcută de Dumitru Dragomir, anume ca Gino Iorgulescu să le ofere copiilor lui Dani Vicol câte 500.000 de euro, familia nici nu vrea să audă de așa ceva.

Unchiul Vali Guțu a explicat: „Nu există sume cu care să cumperi viața unui om. Dragomir să înceteze cu speculațiile! Țin să fac o precizare. Nimeni din familia noastră nu a cerut vreun ban familiei Iorgulescu. Am primit un singur telefon de la fratele lui Gino, Vicențiu, care ne-a întrebat dacă se poate implica la înmormântare și altele, dar a fost refuzat categoric, Vrem dreptate, atât! Banii lor sunt bani furați, nu avem nevoie de ei, noi muncim de dimineața până seara să avem bani, nu să furăm”.