Sorin Răducanu, fost candidat la președinția Federației de Fotbal, a făcut o serie de dezvăluiri incendiare. Conform propriilor afirmații, FCSB nu are Certificat de Identitate Sportivă și prin urmare nu ar avea dreptul de-a juca în Liga I. Răducanu a mai spus că juristul Florin Talpan nu mai poate face declarații publice pentru că a primit ordin să tacă.

E foarte ușor de destructurat mafia din fotbalul românesc. Florin Talpan și cu mine avem dovezi. Dovezile sunt de la Judecătoria București. Eu am toate actele astea. FCSB nu are Certificatul de Identitate Sportivă.

„Becali mi se pare că-l are pe ăla din 2003, dar ăla nu mai e valabil după sentința definitivă a justiției române, care a spus pe 3 decembrie 2015 că societatea comercială a lui Gigi nu e Steaua București. Un an mai târziu, clubul ăsta nu a mai avut voie să folosească nici numele Steaua. Niciodată MTS-ul nu-ți dă Certificat de Identitate Sportivă când există o hotărâre judecătorească definitivă. Hai să zicem că ar avea CIS, că nu știu eu ce vorbesc, dar Talpan s-a dus la Judecătoria București și a scos o hârtie pe care scrie clar FCSB nu există la Registrul Sportiv. N-a știut nimeni de treaba asta până acum. Să mă dea în judecată Gigi. Există documentul. Lui Talpan i s-a închis gura! Eu m-am întâlnit cu el pe trepte la Curtea de Apel și mi-a arătat niște acte. A desfăcut mapa și mi-a arătat că scria "Clubul Sportiv al Armatei Steaua București prin comandantul său Cristian Petrea îl deleagă pe domnul locotentent-colonel Florin Talpan să reprezinte interesele clubului CSA Steaua București în procesele cu societatea comercială a lui Gigi Becali”, a spus Răducanu pentru gsp.ro.

Te-ar putea interesa și: