Evenimentul Zilei > International > DEZBATERE picantă între REPUBLICANI pentru președinția SUA. Mitt Romney: ”DONALD TRUMP este violent și MISOGIN”
DEZBATERE picantă între REPUBLICANI pentru președinția SUA. Mitt Romney: ”DONALD TRUMP este violent și MISOGIN”

DEZBATERE picantă între REPUBLICANI pentru președinția SUA. Mitt Romney: ”DONALD TRUMP este violent și MISOGIN”

Donald Trump, prima opțiune a republicanilor pentru candidatura pentru președinția Satelor Unite ale Americii, a fost atacat dur de alți membri de seamă ai partidului, printre ei aflându-se și Mitt Romney, fost candidat la alegerile pentru Casa Albă de acum 4 ani.

Potrivit TVR, Romney le-a cerut republicanilor să nu-i permită lui Trump să intre în cursa pentru președinția SUA, deoarece acesta nu este altceva decât un ”escroc”.

Înainte de dezbaterea republicanilor, găzduită de o televiziune americană la Detroit, Romney i-a făcut portretul lui Trump în termeni extrem de duri.

”Gândiţi-vă la calităţile lui Donald Trump! E violent, lacom, lăudăros, misogin, un actor de mâna a treia”, a spus Mitt Romney.

În replică, Trump a zis despre Romney că este un ”ratat”:

”Mitt este un candidat ratat. A eşuat. A eşuat oribil. A ratat rău de tot. A fost o cursă, trebuie să vă spun, pe care trebuia să o câştige.  A fost o cursă uşoară şi nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. A dispărut!”

Totodată, și în timpul dezbaterii electorale republican de azi noapte Trump a fost atacat, iar discuțiile de acest tip nu au putut fi oprite nici măcar de moderator. 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: