Evenimentul Zilei > International > Dezaxații cu seringa. Experiența într-un club a unor tineri s-a transformat în film horror. Poliția a intervenit urgent
Dezaxații cu seringa. Experiența într-un club a unor tineri s-a transformat în film horror. Poliția a intervenit urgent

Dezaxații cu seringa. Experiența într-un club a unor tineri s-a transformat în film horror. Poliția a intervenit urgent

Mai multe arestări au avut loc în Marea Britanie după ce tineri au fost înţepaţi în discoteci pentru a li se injecta droguri.

Poliţia din Marea Britanie a anunțat, în acest weekend, arestarea a trei bărbaţi suspectaţi că au încercat să le administreze cu ajutorul unor ace droguri tinerilor prin discoteci, după un val de plângeri ale unor studente care au reclamat că au fost drogate în acest mod în cluburi de noapte, relatează AFP.

Este cunoscută de mulţi ani practica de a introduce droguri în băutura unei victime, dar relatările din ultimele zile despre numeroase tinere şi câţiva tineri care au denunţat că au fost agresaţi în baruri sau cluburi de noapte cu ace hipodermice au provocat spaimă în Marea Britanie.

Poliţia din comitatul Nottinghamshire a anunţat arestarea a doi bărbaţi în vârstă de 18 şi 19 ani, în cadrul anchetei deschise după denunţarea unor astfel de agresiuni. Un al treilea suspect, în vârstă de 35 de ani, a fost arestat în regiunea învecinată Lincolnshire.

Mărturiile despre apariţia acestui tip de agresiune s-au înmulţit după ce două studente de la Universitatea din Nottingham au dat declaraţii presei britanice, arătând de asemenea urmele înţepăturilor şi echimozele provocate de acestea.

Au mers într-un club din Marea Britanie și au avut o experiență desprinsă din filmele hororr

Una dintre studente, Zara Owen, spune că după ce a petrecut în club s-a trezit cu amintiri vagi şi cu o durere intensă într-un picior, unde o observat o înţepătură. Cealaltă studentă, Sarah Buckle, a fost transportată la spital de prietenii ei după ce s-a prăbuşit brusc în timpul unei ieşiri nocturne, ea remarcând mai târziu la mână o echimoză cu un punct negru în mijlocul ei.

Poliţia britanică a transmis că investighează zeci de atacuri similare, în timp ce studenţii pregătesc boicotarea unor baruri şi discoteci şi cer sporirea securităţii în aceste locuri.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: