Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezastru la Antena 1 în timpul emisiunii Vocea României, de pe PRO TV
Dezastru la Antena 1 în timpul emisiunii Vocea României, de pe PRO TV

Dezastru la Antena 1 în timpul emisiunii Vocea României, de pe PRO TV

A doua confruntare dintre Vocea României și iUmor a mărit considerabil avantajul Pro TV în fața Antenei 1

Diferența dintre cele două show-uri este de două ori mai mare ca săptămâna trecută (în favoarea Vocii), dar iUmor a fost bătut la nivel național și la orașe de serialul turcesc „Lacrimi la Marea Neagră”, de pe Kanal D, anunță paginademedia.ro.

Săptămâna trecută, iUmor era pe pozița a doua pe intervalul de intersecție cu Vocea, acum este pe trei la nivelul întregii țări și la orașe. Doar pe publicul comercial și-a păstrat locul al doilea.

Vocea României și iUmor s-au intersectat două ore. Emisiunea de pe Antena 1 a început mai devreme cu o jumătare de oră (20.00-22.30), show-ul de pe Pro TV s-a terminat la o oră după iUmor (22.30-23.30).

Aceeași sursă a publicat, de asemenea, audiențele posturilor TV, aseară, pe intervalul de intersecţie dintre Vocea României şi iUmor (20:30-22:30):

NAȚIONAL: Aproape 1,9 milioane de români s-au uitat, în fiecare minut, la show-ul jurizat de Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și Horia Brenciu (cu jumătate de milion peste săptămâna trecută).

Pro TV a avut peste iUmor peste un milion de telespectatori în plus (săptămâna trecută între Voce și iUmor erau 500.000 de români).

Cu aceste cifre, Antena 1 a coborât pe poziția a treia, după Kanal D, cu serialul „Lacrimi la Marea Neagră”!

URBAN: Diferența dintre Vocea României și iUmor a crescut și la orașe: peste un milion de telespectatori a avut Pro TV (cu 300.000 peste săptămâna trecută).

Aici, distanța față de Antena 1 este și mai mare: iUmor, show-ul cu Mihai Bendeac, Delia și Cheloo a avut cifre de aproape trei ori mai mici decât Vocea României (un scor mult sub săptămâna trecută).