DETALIUL CHEIE în ceea ce privește starea de sănătate a REGELUI MIHAI. Declarația ȘOCANTĂ a unui fost CONSILIER

DETALIUL CHEIE în ceea ce privește starea de sănătate a REGELUI MIHAI. Declarația ȘOCANTĂ a unui fost CONSILIER

Mai mulți oncologi din Elveția, Franța și România sunt de părere că diagnosticele Regelui Mihai, publicate de Consiliul Regal, sunt congruente, dar lipsesc foarte multe detalii. Niciun medic de la clinica din Lausanne, unde este internat fostul suveran, nu susține oficial ceea ce au spus reprezentații Casei Regale.

Potrivit Flux24.ro, Simina Mezincescu, fostul consilier apropiat al Regelui Mihai a dat peste cap declarațiile oficiale ale Casei Regale, deoarece susține că ar fi vorba de o simplă aluniță.

”O operație minoră. Pe obraz, unde avea un fel de aluniță”, spune Simina Mezincescu.

După această afirmație au apărut multe întrebări publice și s-a pus la îndoială diagnosticul difuzat de Casa Regală a României, dar cea din urmă nu a dat nici un detaliu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa citată mai spune că mai mulți medici s-au întrebat de ce a fost necesară o astfel de operație, în condițiile în care, având în vedere vârsta fostului suveran, mulți anesteziști nu-și mai asumă responsabilitatea.

Specialiștii declară că nu ar fi fost necesară intervenția chirurgicală decât dacă Regele ar fi avut sistemul imunitar slăbit din cauza leucemiei. Aceeași medici mai adaugă că dacă fostul suveran ar fi luat un medicament, care întărește organismul, acesta ar fi luptat singur împotriva bolii.