Marii câștigători ai serii au fost fără doar și poate KAZIBO Music.  Alex Pelin și Ovidiu Baciu- Naguale au plecat acasă cu premiul pentru Best Producer, în timp ce super piesa produsă în studiourile lor, „Pe aripi de vânt“ pentru Delia feat. Kaira a fost marea câştigătoare la cele mai importante categorii: Best Featuring, Best Pop, Media Forest Award – Cea mai îndelungă staţionare pe primul loc, Best Video şi Best Song – Cea mai difuzată piesă! Mai mult, hit-ul „Şi îngerii au demonii lor“ compusă de Kazibo Music pentru Dan Bitman a fost desemnată Best Rock.

KAZIBO Music, a compus cele mai difuzate, vizualizate, votate şi fredonate hit-uri ale acestui an. Naguale ft. Andra – „Falava“, Delia – „Inimi Desenate“, Delia feat. Kaira – „Pe aripi de vânt“, Glance ft. Elena & Naguale – „În Bucăţi“, Dan Bittman – „Şi îngerii au demonii lor“ sunt doar câteva dintre piesele produse de ei şi care au făcut furori printre fanii din România.Astfel, în cadrul ediţiei Media Music Awards din 2015, care a avut loc aseara, 3 septembrie, la Sibiu, echipa creativă a fost răsplătită cu cele mai multe premii decernate în cadrul celei mai relevante gale muzicale româneşti!Show-ul Naguale s-a facut remarcat in cadrul galei Media Music Awards printr-o explozie de culoare și muzică de calitate. Inspirat de muzica balcanică, Naguale a oferit un specacol de muzică live cu care a impresionat audiența.

 

DELIA, SIMLEY ȘI ANDRA – cei mai iubiți artiști. DETALII EXCLUSIVE DESPRE CARE N-AVEAI HABAR!

Pe lista celor mai iubiți artiști figurează  Delia cu 7 victorii, Smiley cu 5 victorii, iar Andra a obținut și ea 2 trofee. Norocoșii care au mai prins câte un trofeu sunt Lariss pentru cel mai bun debut, Dan Bittman, pentru cel mai bun rock,  Inna, Voltaj și Andreea Bălan.

  • Ce probabil nu știați despre marea câștigătoare de la Media Music Awards, Delia, este că artista nu a apucat să se odihnească foarte bine înainte de gala premiilor muzicale din Sibiu. În 48 de ore, Delia nu a dormit mai deloc.
  • Andra a fost a revenit pentru prima oară pe scenă de la nașterea micuței Eva Maria Ioana.
  • Despre Naguale, omul din spatele celor mai multe trofee obținute la MMA, nu știați că și-a mărit echipa. De curând în echipa KAZIBO Music au fost cooptați 3 noi membri: Andy Platon, Alexandru Antonescu si Luca George.Mai mult, băieţii de la KAZIBO Music au timp şi de propriile proiecte personale, pe care le îndrumă sub acoperişul propriei lor case de producţie – Kaira, Soundland şi Naguale fiind artişti cu priză la fani, care au depasit granitele tarii. Pentru această toamnă băieții de la KAZIBO Music pregatesc o serie de colaborări inedite cu artiști internaționali.

 

Iată lista completă a câștigătorilor Media Music Awards 2015

 

Best Song – Pe aripi de vant (Delia feat. Kaira)

Best Female – Delia

Best Male – Smiley

Best Featuring – Delia feat. Kaira – Pe aripi de vant

Best Producer – Kazibo

Fastest Climber – Smiley

Best Video – Delia feat. Kaira – Pe aripi de vant

Best New Artist – Lariss

Fans Like Award – Andra

Media Forest Award – Delia feat. Kaira – Pe aripi de vant

Most Wanted Artist – Andra

Best Pop – Delia feat. Kaira – Pe aripi de vant

Best Rock – Dan Bitman – Si ingerii au demonii lor

MTV Award – Smiley

Coca Cola Award – Smiley

Kiss Award – Smiley

Best Show – Andreea Balan

Best Dance – Inna – Diggy Down (feat. Marian Hill)

Best Group – Voltaj

Best label – Cat Music

Best fan – Razvan Paltin

Best Youtube: Delia feat. Kaira – Pe aripi de vant

 

 

 

Media Music Awards, singura gală de premii muzicale din România acordate pe baza difuzărilor radio-TV s-a desfăşurat anul acesta în Piaţa Mare din Sibiu, în faţa a 60.000 de oameni, care i-au susţinut pe cei mai iubiţi şi mai difuzaţi artişti din România, printre care: Elena Gheorghe, Andra, Smiley, Delia, Alex Velea, Holograf, What’s Up, Voltaj, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Maxim, Akcent, Corina, Raluka, Fly Project, Andreea Balan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nuca, Bere Gratis, Randy, Uddy etc

.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din ultimul an. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifică şi monitorizează în timp real apariţiile radio şi TV.