Evenimentul Zilei > Horoscop > Despre conjuncțiile Jupiter-Saturn-Pluton, din Capricorn. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Despre conjuncțiile Jupiter-Saturn-Pluton, din Capricorn. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Despre conjuncțiile Jupiter-Saturn-Pluton, din Capricorn. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Ar putea sa fie o noua redistribuire a afinităţilor selective. Nu lua hotăriri pripite, urmăreşte ce se întâmplă. Atenţie la vremea melancolică care îţi adoarme simţurile şi vigilenţa!

În anul 2020 cele trei planete grele, colective cum se numesc în astrologie, fac în Capricorn cinci conjuncții precise. Trei dintre Jupiter și Pluton, pe 4 aprilie, 30 iunie și 12 noiembrie, Saturn-Pluton pe 12 ianuarie și marea conjuncție, a generațiilor, Jupiter-Saturn, pe 21 decembrie.

Dar, aproape în tot anul 2020, cele trei planete au făcut un dans, când în mișcare directă, când retrograd în ultimul decan al Capricornului.

Jupiter este principiul expansiunii și se pare că atunci când Jupiter a intrat în Capricorn în decembrie 2019, coronavirusul a apărut pentru prima dată și a început să se răspândească pe tot globul. O altă mică glumă cosmică – în ianuarie un asteroid mare, din centura de asteroizi dintre Marte și Jupiter numit Asteroidul Wuhan a intrat și el în Capricorn și a rămas alături de cei trei mari tot anul! O glumă, nu are nicio semnificație astrologică, dar asteroidul există și se numește Wuhan, a fost descoperit pe 13 noiembrie 1980.

Pe 22 martie, Saturn a părăsit efectiv Capricornul și a intrat în primele grade ale zodiei Vărsătorului. Cu toate acestea, între 24 aprilie și 14 mai, toate cele trei planete, mai întâi Pluton, apoi Saturn, apoi Jupiter, au încetinit, au intrat în stație și au devenit deveni retrograde (par să meargă înapoi). Aceasta înseamnă că au fost retrograde pe tot parcursul verii – din mai până la sfârșitul lunii septembrie – și o perioadă retrogradă ca aceasta va da uneori senzația că totul este complet blocat. Cea mai bună modalitate de a trece printr-o perioadă de retrogradări puternice este să o folosiți ca un moment de reflecție profundă și de a ajunge la un acord cu ceea ce se întâmplă, fără a face presiuni pentru ca totul să revină imediat la modul în care a fost mai îninte.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.