Evenimentul Zilei > Actualitate > Descoperire ULUITOARE. Desene vechi de 10.000 de ani cu EXTRATEREŞTRI | GALERIE FOTO
Descoperire ULUITOARE. Desene vechi de 10.000 de ani cu EXTRATEREŞTRI | GALERIE FOTO

Descoperire ULUITOARE. Desene vechi de 10.000 de ani cu EXTRATEREŞTRI | GALERIE FOTO

Arheologii au făcut o serie de descoperiri în peșetrile din regiunea Charama, din statul indian Chhattisgarh care ar putea indica că extratereştrii ar fi vizitat planeta noastră cu mult timp în urmă.

Desenele reărezintă siluete umanoide îşi un obiect triunghiular, care ar putea fi o navă spațială. Potrivit analizelor preliminarii, picturile rupestre au o vechime de cel puţin 10.000 de ani, scrie Times of India.

"Noile descoperiri sugerează că oamenii preistorici s-au întâlnit cu fiinţe de pe alte planete sau cel puţin şi-au imaginat lucrul acesta. Curiozitatea oamenilor de ştiinţă a fost deja stârnită. Extinderea cercetărilor ese necesară pentru alte posibile descoperiri în zonă. Din păcate, statul Chhattisgarh nu dispune de un expert în acest domeniu şi avem nevoie de sprijin internaţional", susţine arheologul JR Bhagat

Lanţul de peşteri se află în imediata apropiere a satelor Chandeli şi Gotitola. Printre localnici circulă câteva legende în legătură cu reprezentările din stâncă. Una dintre acestea, este o legendă străveche transmisă oral cu privire la  ”oamenii rohela”, care veneau din cer cu un obiect zburător rotund şi răpeau una sau două persoane din sat, care nu se mai întorceau niciodată, potrivit localnicilor.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: