Evenimentul Zilei > Economie > Descinderi ANAF în portul Portul Constanţa Sud-Agigea. Sunt verificate importurile de îmbrăcăminte, încălţăminte, textile, legume, fructe, jucării, dulciuri, electronice
Descinderi ANAF în portul Portul Constanţa Sud-Agigea. Sunt verificate importurile de îmbrăcăminte, încălţăminte, textile, legume, fructe, jucării, dulciuri, electronice

Descinderi ANAF în portul Portul Constanţa Sud-Agigea. Sunt verificate importurile de îmbrăcăminte, încălţăminte, textile, legume, fructe, jucării, dulciuri, electronice

Inspectorii ANAF au descins în dimineaţa aceasta în Portul Constanţa Sud-Agigea, în zona firmelor care se ocupă de operaţiuni de import.

Vizate sunt în acest caz mărfurile din categoria îmbrăcăminte, încălţăminte, textile, legume, fructe, jucării, dulciuri, electronice şi produse de uz casnic. Sunt verificare, în acelaşi timp, operaţiunile derulate de entităţile economice neplătitoare de TVA.

Direcţia Generală Antifraudă Fiscală precizează în cadrul unui comunicat, preluat de portalul www.hotnews.ro, că scopul acţiunii este destructurarea acelor activităţi menite să se sustragă de la obligaţiile fiscale către stat.

„Astfel, DGAF contribuie la îndeplinirea obiectivului strategic de creștere a gradului de conformare voluntară la declarare și plată. Verificarile din Portul Constanța Sud – Agigea se desfășoarã cu sprijinul Inspectoratului General al Poliției Române, Inspectoratului General al Poliției de Frontierã și Direcției Generale a Vămilor”, anunţă ANAF.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.