Descendentul lui Lev Tolstoi avertizează că Rusia ar putea distruge Parisul cu o bombă nucleară

Descendentul lui Lev Tolstoi avertizează că Rusia ar putea distruge Parisul cu o bombă nucleară Sursa foto: Arhiva EVZ

Piotr Tolstoi, urmașul lui Lev Tolstoi, a declarat că Rusia ia în calcul opțiunea unui atac nuclear. Acesta, ce este și vicepreședintele Dumei de Stat, Camera inferioară a Parlamentului rus, a sugerat posibilitatea trimiterii unei bombe nucleare către Paris.

La vârsta de 54 de ani, descendentul celebrului scriitor rus Lev Tolstoi și-a finalizat studiile în Franța și a lucrat pentru publicația Le Monde și pentru Agenția France Presse înainte de a deveni parlamentar în Rusia, țara sa natală.

Piotr Tolstoi amenință cu un atac nuclear asupra Parisului

„Calculăm”, a spus în limba franceză Piotr Tolstoi și apropiatul lui Vladimir Putin.

Conform estimărilor sale, un proiectil lansat din Rusia ar putea ajunge în capitala franceză în aproximativ două minute.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vicepreședintele Dumei de Stat a fost întrebat despre o secvență dintr-un program de televiziune rus, datat 2022, care prezenta un infografic referitor la timpul necesar pentru ca o rachetă rusă să ajungă la Londra, Paris sau Berlin.

Piotr Tolstoi

Sursa foto: Twitter

„Ceea ce este important din punct de vedere istoric pentru Rusia este să asigure securitatea ţării”, justifică el.

„Ţările NATO, inclusiv Franţa, pun rachete în jurul frntierelor ruse”, a puctat apoi Piotr Tolstoi.

Declarații homofobe la adresa premierului Gabriel Attal

De asemenea, urmașul lui Lev Tolstoi l-a atacat fără să-l numească pe premierul francez Gabriel Attal, și a evidențiat că Franţa „este guvernată în parte de perverşi”.

„Putem, oare, cu adevărat, în secolul al XXI-lea, să credem că nu este decadent să avem oameni atât de speciali într-un Guvern?”, începe Piotr Tolstoi.

Reporterul de la BFMTV, Jérémy Normand, i-a solicitat vicepreședintelui Dumei să clarifice declarațiile sale. În special dacă acestea se referă la premierul Gabriel Attal, fostul ministru al Educației, care este cunoscut pentru orientarea sa sexuală homosexuală.

Piotr Tolstoi

Gabriel Attal, noul premier al Franței. Sursa foto: Instagram

„Vă referiţi la premierul nostru care şi-a declarat deschis homosexualitatea?”, îl întreabă Jérémy Normand.

„Da, mă refer la faptul că Franţa este guvernată în parte de perverşi”, îi răspunde Piotr Tolstoi.

„Pentru noi”, a fi homosexual înseamnă „a fi special, eventual pervers”, continuă vicepreşedintele Dumei, potrivit News.ro.