Evenimentul Zilei > Politica > Un fost deputat PSD îi face “IDIOȚI utili” pe SENATORII României
Un fost deputat PSD îi face “IDIOȚI utili” pe SENATORII României

Un fost deputat PSD îi face “IDIOȚI utili” pe SENATORII României

Noii idioţi utili, SENATORII României, prezintă un pericol nu numai pentru integritatea şi independenţa României, ci chiar pentru însăşi populaţia Ţării, atât cât a mai rămas între graniţele de astăzi ale statului, a scris pe pagina sa de Facebook fostul deputat PSD Ninel Peia.

El mai spune despre senatorii României că sunt “idioţii utili ai Big Pharma”, excluzândul din această categorie doar pe liberalul Daniel Fenechiu.

“LENIN îi-I numea „idioţi utili” pe intelectualii occidentali care făceau gratuit apologia bolşevismului. Indivizi care, fără să ştie ce se întâmplă pe teren, venerau un stăpân roşu şi sângeros în slujba căruia se se vârâseră de bunăvoie, nesiliţi de nimeni şi fără simbrie. Cam aşa stau lucrurile şi în Parlamentul României când vine vorba despre vreo decizie care poate aduce atingere marelui şi atotputernicului Big Pharma. Desigur, unii dintre aceştia sunt vânduţi pe taleri, dar nu sunt mulţi, câţiva vectori numai, îndeajuns ca să formeze numărul de berbeci necesar ca să fie urmaţi de oile-demnitar. De ce spun asta? Pentru că, într-un număr zdrobitor, cu minţile parcă plecate la plimbare, senatorii Romaniei au aprobat Legea Vaccinării Obligatorii. Un singur senator a îndrăznit să se opună acestui val de unanimitate absurdă. Acesta este Daniel Fenechiu, omul care a avut bunul simţ să îşi argumenteze votul în felul următor, corect şi elegant: “sunt de partea dreptului persoanei de a dispune de corpul ei, adică dreptul persoanei de a stabili ea dacă este bine pentru ea sau pentru copilul persoanei respective să se vaccineze sau nu”, a argumentat Peia.

“Azi, se pare că nu poţi fi demnitar român decât dacă eşti sluga unui străin, dacă nu serveşti o cauză potrivnică Ţării, pupând cizme lucioase de stăpâni veroşi. Totul, în cel mai bun caz, pentru o ciosvârtă împuţită din leş care seveşte drept cină câinilor Marelui Stăpân. Partea cea mai prostă este aceea că nici nu mai ştii cine serveşte pe cine, aşa de repede îşi schimbă demnitarii români proprietarii. Unii, puţinii liberi de contract, îi invidiază pe cei care s-au băgat deja slugi pe unde au putut. Uneori e amuzat să-i priveşti cum, lăsaţi fără indicaţii de stăpâni, parlamentarii de azi acţionează ca muştele decapitate. Ţi se face silă numai la gândul că astfel de neoameni conduc destinele unui popor prea demn pentru slugărniciile ce le cere acest secol”, mai scrie fostul deputat PSD.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: