Evenimentul Zilei > Monden > Denise Rifai se ia de o doamnă sus-pusă. Ce mesaj i-a transmis
Denise Rifai se ia de o doamnă sus-pusă. Ce mesaj i-a transmis

Denise Rifai se ia de o doamnă sus-pusă. Ce mesaj i-a transmis

Realizatoarea tv Denise Rifai nu și-a găsit încă locul în altă televiziune, după plecarea de la Realitatea Plus, dar lucrează deja la un proiect pentru o viitoare emisiune. Cel puțin așa promite fanilor pe pagina sa de Facebook. Deocamdată, și-a afișat noua imagine, care nu-i rea deloc, și plesnește politicienii.

Ultimul personaj politic de care se ia în scris Denise Rifai este Gabriela Firea, primarul general al Bucureștiului. Pe Denise o enervează țânțarii și atenționează că ”duduia Găbița” va găsi o stratagemă ca să scape și anul acesta de răspunderea de a stârpi lighioanele zburătoare și înțepătoare.

Mesajul pe care l-a postat pe pagina ei de Facebook este țintit către doamna primar și către instituția pe care o conduce, dar nu-i ocolește nici pe guvernanții PNL.

”Bun, dar dincolo de joaca asta scandaloasa “de-a mustrarile”, petrecerile de aseara din Capitala si miile de romani din vama Nadlac, ca inteleg ca iar ne-a luat situatia pe nepregatite, la Capitala, mai avem Primar????!

Intreb, caci Eu nu o mai vad pe duduia Gabita de perdeaua de tantari !!!!!! Sau, acum o sa ne zica ca a mutat sarcina la primariile de sector si EA nu mai e responsabila???!

Este asa o bataie de joc generalizata ca nici nu stii Unde sa te uiti mai intai!
Dar este ceva, oare, in tara asta, care sa nu ne mai ia pe nepregatite????!

#cadouDeCovid
#inotamprintretantari”, a scris Denise Rifai, pe pagina sa de Facebook.