Denise Rifai, pregătită de nuntă. A dat uitării aventurile cu Bittman și Cătălin Cazacu

Denise Rifai, pregătită de nuntă. A dat uitării aventurile cu Bittman și Cătălin Cazacu Sursa foto: EVZ / Răzvan Vălcăneanțu

Denise Rifai a recunoscut că acum se simte pregătită să facă nuntă și să devină mamă. După ce s-a zvonit că s-a iubit cu Dan Bittman și Cătălin Cazacu, prezentatoarea de la Kanal D a anunțat că încă nu și-a găsit bărbatul ideal.

După ce s-a zvonit că a avut relații cu Dan Bittman și Cătălin Cazacu, Denise Rifai a anunțat că este pregătită să devină mireasă și mamă. Prezentatoarea de la Kanal D a mai spus că încă își caută bărbatul ideal și că speră să-l găsească.

„Viaţa e ciudată, nu ştii unde te poate purta. Oamenii se schimbă, viaţa te schimbă. Nu sunt rigidă, dar îmi doresc să am un copil, să îl fac din dragoste. Să fiu căsătorită, să fac lucrurile ca la carte. Dacă va fi să fie… Dacă nu, fără copil sau fără bărbat. Nu mă reţin!

Îmi doresc din toată inima lucrurile astea, iau totul ca pe un cadou. Fac tot ce pot, primesc totul cu bucurie. Îmi doresc familie și aștept să se întâmple! Nu o să fac copii doar de dragul de a avea un copil. Și sunt pregătită să nu am copii, dacă nu va fi să fie”, a declarat Denise Rifai, în cadrul podcastului Ilincăi Vandici.

Ne puteți urmări și pe Google News
Denise Rifai

Sursa: Facebook - Denise Rifai

Ce pretenții are Denise Rifai de la un bărbat

Bărbatul ideal pentru Denise Rifai trebuie să fie fidel, loial, devotat și pasional. Prezentatoarea a mai spus că iubirea vieții ei este actorul Kevin Costner și că își dorește un bărbat în genul lui.

„Cu Kevin Costner: Este iubitul vieții mele. Sincer, nu glumesc. E genul meu de bărbat. Acum câțiva ani, el făcea reclamă la Turkish Airlines. Eu eram pe Calea Victoriei și mă gândeam că nu îmi place și mie de niciun bărbat. La un moment dat, l-am văzut pe panouri și am zis: «Ăsta e genul meu»”, a declarat Denise Rifai. „Toată viața mea mi-au plăcut oamenii deștepți cu care poți construi. Nu au contat niciodată banii cât au contat disciplina, inteligența și dorința de a face ceva în viață. Eu sunt un om foarte muncitor și îmi plac oamenii asemeni mie”, a mai declarat Denise Rifai.