Denise Rifai, vedeta Realitatea TV, a fost fotografiată, într-un local, alături de marele fotbalist Gică Popescu. Pozele au fost speculate de presa mondenă și s-a scris despre o posibilă poveste de dragoste între cei doi în momentul în care aceștia au fost fotografiați. Problemele apar de partea fostului căpitan al Naționalei de fotbal, care e căsătorit, soția sa fiind cumnata lui Gică Hagi.

Rifai și Popescu au fost fotografiați într-o postură apropiată, fostul fotbalist ținându-și o mâna pe lângă mijlocul vedetei TV. Rifai are precizări despre acest episod.

”Repercusiunile unei posibile candidaturi: Episodul “Povestea de dragoste”/”Amantlac”

Sambata seara. Un dialog de cateva minute, o banala conversatie purtata insa cu o figura cunoscuta a sportului romanesc , intr-un restaurant bucurestean (de fitze, ce i drept …), a fost transformat de cativa colegi “jurnalisti” intr-o “fabuloasa” poveste de dragoste de tipul : X + Y = LOVE. O fotografie, banala si ea, care reda dialogul intre doua persoane a devenit suport protetic pentru “povestea” gazduita imediat ca subiect de prima pagina pentru anumite publicatii, inclusiv pentru unele ce se pretind serioase, dar si stire in jurnalele anumitor televiziuni concurente, ce se pretind serioase si ele…

O fotografie care semnifica un Dialog pur si simplu, desigur asta pentru cei ce nu vaneaza senzationalul cu orice pret. Adica fara nicio urma de atingere care ar fi putut fi ulterior interpretata ca un posibil gest de tandrete. Dar, “profesionistii presei” au inventat si “atingerea” in conditiile in care Gica Popescu statea cu mana fix pe spatarul scanului, asa cum dealtfel se distinge clar. Si inca un lucru a fost “indelung” analizat: distanta de cca 30 de cm dintre cei doi subiecti la care se purta dialogul. O distanta normala in contextul in care oamenii isi vorbesc aproape la ureche pentru a se putea auzi in acest gen de localuri. Insa in opinia atotstiutoare a “colegilor” mei, eram deja subiectul unei extraordinare povesti de dragoste cu iz evident de amantlac.

Socul insa nu se opreste aici. Din acelasi articol am aflat cu stupoare si ca sunt “clienta casei”, “mare consumatoare de bauturi fine” in acest local.  Nu sunt nici asta.

Ce este incorect, deranjant, pe langa aceste minciuni de mai sus, este si faptul ca niciunul din cei care au (re)publicat articolul nu mi-au cerut un punct de vedere. Iar asta mi-a demonstrat cu precizie ca trebuie sa fiu “pedepsita” pentru ca am fost invitata la o candidatura politica, pe care in final am si declinat-o…

 

Apoi, daca a scrie la comanda si a denigra inseamna “libertatea presei” pentru o buna parte din cei care castiga bani din acest domeniu, stam foarte prost.

Sa scrii ce vrei, cand vrei, cum vrei si cum ti se nazare, fara nicio legatura cu realitatea efectiva si fara sa te sinchisesti macar sa iei punctul de vedere al celor implicati, arata nu doar involutia profesionala a unora dintre colegii mei, dar si uratenia lor sufleteasca, fiind in stare sa faca rau cuiva ca mine care nu I-am deranjat cu nimic. Desigur, nefiind naiva, stiu ca se platesc gras astfel de titluri expandate si “asumate” de niste pseudonime…

Multumesc adevaratilor colegi din presa care m-au sunat, m-au intrebat ce s-a intamplat, le-am spus, iar ei au decis sa nu publice nimic!

 

Deci putem, mai e loc si pentru presa corecta.

 

Ps: Referitor la Gica Popescu: l-am cunoscut tangential in primavara, la botezul copilului colegului Dorin Chiotea, unde venise impreuna cu sotia lui; Rares Bogdan ne-a facut cunostinta iar din acel moment nu ne-am mai intalnit niciodata pana in seara de sambata; nu m-a cautat nici dupa publicarea articolului cu “interpretarile” de rigoare care pe mine m-au deranjat cumplit; referitor la discutia de la masa, m-a intrebat chiar despre candidatura, i-am raspuns, iar el mi-a relatat pe larg un episod similar din viata lui; PUNCT.”, a fost mesajul lui Denise Rifai în momentul în care presa a stipulate o posibilă legătură între cei doi.

 

 

Te-ar putea interesa și: