Evenimentul Zilei > Sport > Denis Alibec, reacție despre scandalul de la Euro 2016: „Mai fumez, dar nu la pauză!”
Denis Alibec, reacție despre scandalul de la Euro 2016: „Mai fumez, dar nu la pauză!”

Denis Alibec, reacție despre scandalul de la Euro 2016: „Mai fumez, dar nu la pauză!”

Denis Alibec (28 de ani), atacantul Astrei Giurgiu, a fost acuzat că ar fi fumat la vestiare, la pauza meciului cu Franța (scor 1-2), de la Euro 2016. Fostul „tricolor” a lămurit episodul de pe „Stade de France”.

Atacantul Astrei a fost introdus în minutul 61 al partidei dintre Franţa şi România, după ce jucase un singur meci toată campania de calificare la Campionatul European. La pauza partidei, vârful naționalei ar fi fost prins fumând în vestiar.

Acum, Denis Alibec a lămurit episodul de la Paris și a recunoscut că este în continuare fumător. „Eu am un obicei înainte să intru pe teren. Mă spăl pe picioare, așa-mi vine mie. Și după aia mă încalț cu ghetele și rămân așa. Nu știu cum s-a spus asta. Bine, am întârziat un pic, vreo două minute, și s-a spus că am fumat. Dar nu, cu siguranță n-am fumat. Aș fi recunoscut. Mai sunt fumător, mai fumez uneori. Dar nu s-o fac la pauza unui meci. N-am fumat în viața mea la pauză”, a spus atacantul Astrei Giurgiu, la Digi Sport.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.