Denis Alibec a fost amenințat cu executarea silită. Mama fotbalistului a reacționat față de acuzațiile care i se aduc atacantului

Denis Alibec a fost amenințat cu executarea silită. Mama fotbalistului a reacționat față de acuzațiile care i se aduc atacantului

Denis Alibec riscă să fie executat silit de proprietarul apartamentului în care fotbalistul a locuit în perioada în care a fost jucătorul campioanei CFR Cluj. Mama atacantului român a intervenit în scandalul în care este implicat elevul lui Gică Hagi.

Denis Alibec a locuit cu chirie într-un apartament din Cluj, în urmă când doi ani, în perioada în care era jucătorul campioanei CFR. Proprietarul locuinței spune că fotbalistul mai trebuie să îi plătească chiria pe două luni. Atacantul român l-a anunțat pe reclamant în luna ianuarie a anului trecut că nu mai vrea să locuiască în acel apartament, iar proprietarul i-a cerut să plătească chiria pe lunile februarie și martie. Acesta a primit și suma de 1.200 de euro drept garanție de la Alibec.

Fotbalistul Farului Constanța nu a fost de acord să plătească două luni în plus, iar proprietarul a decis să se adreseze instanței. Atacantul a fost amenințat cu executarea silită. Alibesc a avut câștig de cauză pentru că a plătit garanția de peste 1.000 de euro. Proprietarul nu s-a oprit aici și a contestat decizia magistraților la Tribunalul Constanța, la începutul acestei luni. Mama lui Denis Alibec a intervenit în scandalul în care este implicat fiul său. Emilia Stroe a povestit exact cum a decurs toate povestea.

Ce spune mama lui Denis Alibec despre procesul în care este implicat fotbalistul

Emilia Stroe a spus că Alibec a închiriat un apartament în Cluj de la un medic stomatolog, în vârstă de aproximativ 30 de ani, după ce a semnat cu campioana României. Atacantul l-a anunțat pe proprietar că se va muta după ce a încheiat contractul cu CFR Cluj, iar a doua zi cheia locuinței a fost predată. „Ne-am trezit că suntem dați în judecată. Că vrea chiria pe încă două luni. Ăsta de la Cluj visează mult, mai ales că a doua zi deja închiriase altcuiva apartamentul”, a spus mama lui Alibec.

Ne puteți urmări și pe Google News

Proprietarul l-ar fi contactat de mai multe ori pe Alibec pentru a-l convinge să îi dea banii pe care crede că i se cuvin. Emilia Stroe a promis că după ce acest proces se va încheia, va urma altul.  „Și a început circul. L-a sunat pe Denis, l-a amenințat, a trimis hârtii prin Grecia și pe unde a mai jucat el să-i oprească banii. Nu este nicio problemă. Vom câștiga și de această dată, după care mă voi ocupa eu de acest personaj, îl voi da în judecată. El crede că poate, astfel, să facă bani. Exclus!”, a mai declarat mama lui Alibec pentru Cancan.ro.