Gigi Becali s-a enervat în timp ce discuta la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. Finanțatorul a aflat că trebuie să-i reprimească în cantonament pe fotbaliștii Alexandru Stan, Adi Popa și Cristi Bălgrădean și a luat foc. El l-a dat ca exemplu pe Harlem Gnohere, atacant cu care s-a înțeles, conform propriilor afirmații, în privința unei despărțiri amiabile.

„Ce să caute în cantonament dacă nu mai sunt jucătorii noștri? Spunea Popa că se duce la TAS. De ce te duci, mă, la TAS? Te-am luat de la Chiajna și te-am făcut milionar! L-am lăsat când a vrut să plece, a câștigat milioane.

Gnohere e afro-american, dar e băiat de caracter. Afro-americanul a fost mai de caracter decât Albă ca Zăpada Popică! E discriminare dacă zic așa? Este afro-francez, dar nu-i zic parizian, îi zic afro-francez”, a spus Becali. Finanțatorul a dat detalii despre despărțirea de Gnohere.

„Mai avea de luat 70-80.000 până acum și alți 200.000 de euro, dar n-a zis omul nimic. A plecat și și-a văzut de treaba lui. Plus că pe Gnohere nu l-am făcut om cum l-am făcut pe Popa, care era piticanie la Chiajna. Du-te la TAS și taci din gură, plângăciosule! Să dea în judecată coronavirusul și să-i dea coronavirusul bani.”

Gigi Becali a pus tunurile și pe Bălgrădean, care a semnat cu CFR Cluj în timp ce era legitimat la FCSB.

„După ce a făcut mizeria pe care a făcut-o, nu știu dacă îndrăznește să calce pe acolo. O să dau ordin să nu fie primit dacă vine acolo. După ce a scăpat mingea în poartă, nu mai are ce căuta la noi. Am avut încredere în Bălgrădean, dar el e un Pufi care, după ce a semnat cu CFR Cluj, a mers pe blat.

Ești mincinos și nu ești drept! Nu i-a fost jenă să scape mingea în poartă? Ce să caute în cantonament dacă nu mai sunt jucătorii noștri?”