Theresa May a introdus niște venituri minime pentru ca lucrătorii non-UE să rămână în Regatul Unit. 

A încercat să limiteze libera circulație a persoanelor din cadrul ridicării restricțiilor pe piața muncii pentru români și bulgari, dar a trebuit sa renunțe la proiectul unui plafon privind numărul de imigranți din Uniunea Europeană. I-a deportat pe predicatorii radicali Abu Qatada și Abu Hamza și a interzis intrarea în Regatul Unit a altor clerici musulmani acuzați de instigare la ură, scrie wikipedia.com.

Aceasta a declarat că "terorişii nu vor câştiga niciodată în faţa spiritului nostru".

"Am trecut prin cele mai groaznice momente ale umanităţii aseară la Manchester. Laşitatea atacatorului a fost contracarată de curajul oamenilor care s-au implicat în tot procesul de salvare.

în zilele care urmează va trebui să ne amintim aceste lcururi. Imaginile pe care le reţinem în urma acestui eveniment nu trebuie să fie cele ale măcelului, trebuie să fie cele ale bărbaţilor care au luptat pntru a salva vieţi. Trebuie să ne gandim la asta.

Acest lucru reprezintă spiritul Marii Britanii. După ani de conflincte, spiritul nostru a rămas la fel.

Ne oferim tot sprijinul serviciilor de intervenţii şi suntem solidari cu toate victimele şi familiile acestora. Trebuie să-i lăudăm pe cei care au sărit să ajute. Teroriştii nu vor câştiga niciodată. Stilul nostru de viaţă şi valorile după care ne ghidăm vor triumfa mereu", a declarat Theresa May.