Evenimentul Zilei > Sport > Decizie radicală a lui Gigi Becali! Milionarul a pus la bătaie banii familiei. A fost singura şansă de supravieţuire pentru FCSB
Decizie radicală a lui Gigi Becali! Milionarul a pus la bătaie banii familiei. A fost singura şansă de supravieţuire pentru FCSB

Decizie radicală a lui Gigi Becali! Milionarul a pus la bătaie banii familiei. A fost singura şansă de supravieţuire pentru FCSB

FCSB nu mai reușește să se susțină din fonduri proprii, așa că Gigi Becali a apelat la fiica sa, Theodora, pentru un împrumut. Suma este de 1 milion de euro, la care se adaugă alți bani virați la începutul acestui an.

Theodora, fiica lui Gigi Becali, a devenit principalul finanțator al echipei FCSB. Ea a împrumutat clubului „roș-albastru” suma de 1 milion de euro, necesară pentru acest final de sezon al Ligii I. Formația antrenată de Toni Petrea luptă pentru câștigarea titlului, cu CFR Cluj, și ar putea să redevină campioană după o pauză de 7 ani.

Un nou împrumut acordat de Theodora Becali pentru cei de la FCSB

FCSB a încheiat anul trecut cu un profit de două milioane de euro, dar în prima parte a anului 2022 are nevoie de „perfuzii” financiare ca să încheie sezonul. Surse din club povestesc că Theodora Becali, fiica patronului, a acordat de curând încă un împrumut de un milion de euro, bani necesari pentru acoperirea costurilor curente, conform gsp.ro.

Theodora Becali a mai acordat un împrumut celor de la FCSB, în valoare de 300.000 de euro, la începutul acestui an, conform sursei citate. Aceste împrumuturi indică faptul că „roș-albaștrii” nu mai reușesc să-și susțină bugetul din sursele de venituri obișnuite: drepturi TV, sponsori, bilete. Așa că a fost nevoie de aceste împrumuturi, pentru a nu intra în incapacitate de plată.

Echipa nu mai vinde bine, din cauza lipsei pefromanțelor

Lipsa performanțelor din ultimii ani, atât pe plan intern cât și intern, se vede. FCSB nu a mai dat mari lovituri financiare de pe urma transferurilor. Finanțatorul Gigi Becali speră să se redreseze prin vânzarea lui Octavian Popescu, jucătorul cel mai bine cotat din lotul celor de la FCSB.

Altfel, Becali continuă se facă legea la nivel tactic în vestiarul formației. El a vorbit despre cum trebui abordat acest final de sezon.„ În meciurile cele mai tari, poate să joace la mijloc și Florin Tănase, ceea ce înseamnă că ne-ar trebui un alt atacant. Nu știu care va fi atacantul, ar putea să se impună și unul dintre cei aflați acum în lot. Poate să fie Ianis Stoica, Dumiter, Mamut sau Florinel Coman. O să-i vedem”, a afirmat latifundiarul din Pipera la Pro Arena.