Potrivit CV-ului publicat pe site-ul CNAIR, Sorin Scarlat ocupă din mai 2018 funcţia de director general adjunct al Direcţiei Generale Dezvoltare Infrastructură Rutieră din cadrul CNAIR.

Este absolvent al Facultăţii de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri din cadrul Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti şi doctorand în instalaţii şi inginerie civilă. Sorin Scarlat a mai lucrat ca inginer şi manager proiect la companii precum Romstrade, Asociarea UMB Spedition – PA&CO-Euroconstruct Trading 98, etc.

În şedinţa de Guvern, care a avut loc marţi, premierul Dăncilă a solicitat demiterea şefului CNAIR. Dăncilă a solicitat acest lucru deoarece conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a blocat în mod nejustificat evoluţia unor proiecte.

Narcis Neaga a preluat mandatul de director general al CNAIR în data de 12 mai 2018, după ce fostul şef al companiei de drumuri, Ştefan Ioniţă, a solicitat să revină pe funcţia de director al Direcţiei Tehnice şi Calitate. Narcis Neaga a mai ocupat poziţia de director general al CNADNR în perioada 2012 – 2015.