Evenimentul Zilei > Actualitate > DECIZIA pe care Mick Schumacher a luat-o în privința tatălui său. „E un subiect închis”
DECIZIA pe care Mick Schumacher a luat-o în privința tatălui său. „E un subiect închis”

DECIZIA pe care Mick Schumacher a luat-o în privința tatălui său. „E un subiect închis”

Într-un interviu acordat pentru „The Mirror”, cel mai bun prieten al lui Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher, a dăzvăluit că acesta refuză să discute despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1.

Nicklas Nielsen, prietenul lui Mick (19 ani), fiul lui Michael Schumacher, a declarat că tânărul pilot nu vorbeşte niciodată despre starea de sănătate a tatălui său. „Nu e trist pentru starea tatălui său, cel puţin nu arată acest lucru. De câteva ori a spus că este o situaţia dificilă, dar el este un calm şi tăcut. Acest subiect e închis pentru Mick, care nu vrea să ofere niciun fel de detaliu. Nici echipa lui nu vorbeşte de acest lucru. Poate că Michael o să-şi revină într-o zi şi va lămuri ce s-a întâmplat. Dar mi-e greu să mă pronunţ. Cert este că pentru Mick e un subiect închis”, a declarat Niklas Nielsen, conform sursei citate.

Amintim că, Michael Schumacher (49 de ani), septuplul campion mondial la Formula 1, a suferit un accident teribil la cap, la schi, în decembrie 2013. După multe luni petrecute în comă, și după numeroase operații suferite, legendarul pilot german a fost mutat din spitale în propria locuință din Gland (Elveția), unde este îngrijit și astăzi de specialiști în neurologie.

Mai mult, Mick Schumacher a reuşit să cucerească în acest an titlul european în Formula 3, la vârsta de 19 ani.