Evenimentul Zilei > Monden > Decizia Antenei în cazul BARABANCEA. Ce s-a întâmplat în urma postării uimitoare despre COLECTIV
Decizia Antenei în cazul BARABANCEA. Ce s-a întâmplat în urma postării uimitoare despre COLECTIV

Decizia Antenei în cazul BARABANCEA. Ce s-a întâmplat în urma postării uimitoare despre COLECTIV

CLINICA LUI FEREȘTEANU || Trustul Intact are tradiție în sancționarea vedetelor care fac gafe publice. Nu a trecut mult timp de când Cheloo a ieșit din formatul X factor pentru aprecierile nepotrivite la adresa homosexualilor. Ozana Barabancea a fost pusă la zid de întreaga comunitate online, în urma unei postări neadecvate despre tragedia de la Colectiv, iar cel mai probabil, conducerea postului din Băneasa nu a rămas indiferentă.

 “Ce lansare de CD a fost azi noapte în club Colectiv?(…) Titlul albumului este o jignire la adresa spiritualităţii. Din păcate, ce au scos pe gură, aia s-a întâmplat. (…)Cui îi face bine să meargă noaptea în locuri obscure şi să bea, să şi-o tragă prin WCuri şi să vomite apoi în taxi?” sunt pasajele pe care Ozana le-a postat.

Conducerea Intact ar fi avut mai multe opțiuni în cazul BARABANCEA: mustrare verbală, scoaterea de pe post sau penalizarea financiară.

Presa vehiculează că grupul Intact a ținut seama de mai multe aspecte când au decis ca vedeta să fie doar mustrată verbal:

1.Ozana a regretat gestul, motiv pentru care a eliminate postarea
 

2.Juratul TCDU a făcut aceste aprecieri pe pagina de facebook, nu pe post.

3. De asemenea ea a revenit asupra postării sugerând că au fost pasaje exprimate greșit, dar în spatele cărora se aflau grijile pe care orice părinte le are față adolescenții lor.

 

Diagnostic: TOTAL SĂNĂTOS – Scoaterea de pe post a Ozanei Barabancea în contextul scandalului ar fi fost una greșită, vedeta a  fost sancționată deja de public. Democrația înseamnă liberă exprimare, iar Ozana și-a exprimat părerea așa cum a crezut de cuviință, dar asta nu îi dimineazuă calitățile pentru care ea a fost selectată în show-ul TCDU

.Nu uitați că vă dau întâlnire și în emisiunea StarBook cu Elena Voineag, pe Music Channel, în fiecare duminică de la ora 13 și joi de la ora 20.00.