Evenimentul Zilei > EVZ Special > Decesul judecătorulului Stan Mustață: Jurnalistul Mirel Curea reacționează. „Un nou ASASINAT marca Coldea-Kovesi. Băsescu o dormi bine?”
Decesul judecătorulului Stan Mustață: Jurnalistul Mirel Curea reacționează. „Un nou ASASINAT marca Coldea-Kovesi. Băsescu o dormi bine?”

Decesul judecătorulului Stan Mustață: Jurnalistul Mirel Curea reacționează. „Un nou ASASINAT marca Coldea-Kovesi. Băsescu o dormi bine?”

Decesul fulegrător al judecătorului Stan Mustață a stârnit reacții furioase din partea mai multor analiști și jurnaliști. Mirel Curea, jurnalistul EvZ, a postat, referitor la acest eveniment tragic și revoltător, o reacție pe Facebook.

Judecătorul Stan Mustaţă, condamnat pe 11 mai 2016 la 8 ani şi 6 luni de închisoare cu executare după ce a fost acuzat de DNA că ar fi luat mită de la inculpaţi sau de la condamnaţi pentru a pronunţa soluţii favorabile în cauzele pe care acesta le judeca, a murit. În ziua în care a fost reținut, în aprilie 2014, judecătorul Stan Mustață trebuia să judece împreună cu un alt magistrat apelurile formulate în dosarul, în care Dan Voiculescu și Gheorghe Mencinicopschi erau acuzați de fapte de corupție, privind modul de privatizare a Insitutului de Cercetări Alimentare.

Redăm postarea lui Mirel Curea

„Un nou asasinat marca Coldea-Kovesi. Băsescu o dormi bine? Nu știu! Ce știu sigur este că cei doi, Coldea și Kovesi trebuie să răspundă nu doar pentru trădăre de țară, ci și pentru crimele comise. Moartea judecătorului Stan Mustață este un eveniment „fericit” în viața cuplului Coldea-Kovesi. Mărturia sa cu privire la motivele pentru care a fost înlăturat prin arestare ar fi fost una absolut zdrobitoare. Urmează și eliminarea altor martori în măsură să demonstreze proporțiile samavolniciilor săvârșite de cei doi?”

Judecătorul a decedat în urma unui infarct miocardic, în timp ce se încerca o dializă. Judecătorul avea tumori cancerigene în zona abdominală, potrivit avocatei sale, Lorette Luca, care a intervenit miercuri seară în direct la Antena 3. Avocata acuză că a fost transferat în timpul nopţii de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Giurgiu, deşi acuza stări acute de rău fizic.

 

Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News