Evenimentul Zilei > Social > De ziua sa, Margareta Pâslaru a muncit, pentru că „energizează”
De ziua sa, Margareta Pâslaru a muncit, pentru că „energizează”

De ziua sa, Margareta Pâslaru a muncit, pentru că „energizează”

Minunata artistă Margareta Pâslaru îşi aniversează astăzi ziua de naştere. Am sunat-o să îi spunem „La mulţi ani!”. A fost foarte încântată.

Margareta Pâslaru a sărbătorit lucrând pentru artişti.  „Vă mulţumesc pentru urare!​”, ne-a mulţumit bucuroasă artista. „Astăzi am  Am petrecut ca de obicei, lucrând, ceea ce energizează.”

Au sunat-o foarte mulţi prieteni să îi ureze, dar „Cu întârziere am auzit apelurile, eram la montaj. Le mulţumesc tuturor pentru mesaje şi urări de bine,  voi răspunde fiecăruia cât de curând.”

De dimineaţă a fost la montajul unei emisiuni car ei-a fost dedicată, apoi „ M-am grăbit către studioul lui Jolt Kerestely, un am înregistrat cu Andrei Kerestely ghidul melodic pentru viitoarea orchestraţie. Este vorba despre compoziţia proprie inspirată de versurile regretatului Virgil Carianopol «Cum sa te las…».

Artista ne-a mai declarat cu bucurie că lucrează la definitivarea CD-ului de autor „Actorii cântă”,  numărul II, produs de UCIN. Promite „O nouă distribuţie valoroasă. Actorii invitaţi interpretează pro bono 19 piese reorchestrate de George Popa şi înregistrate în studiourile Kerestely. Drepturile şi încasările sunt direcţionate către artişti vârstnici cu probleme de sănătate, care s-au retras din lumea filmului…”. acesta este unul dintre proiectele de suflet ale Margaretei Pâslaru.    

Are o viaţă plină de evenimente. „Mâine, 10 iulie, sunt invitată la premiera filmului TIBI. Cu această ocazie voi oferi premiul anual care îmi poartă numele, pentru Originalitate, premiu care datează din 2010. De data aceasta, câştigătorul este Dan Iliuţă regizor-producător şi elev la Liceul Lazăr. Scurt metrajul său TIBI a fost selecţionat pentru Short Film Corner la Cannes 2015”, ne-a mai declarat Margareta Pâslaru.

La mulţi ani, Doamnă!