Uneori, dacă acest echipament este frecvent folosit sau este utilizat o perioadă mai lungă de timp investiția se justifică. Alteori cea mai renabilă soluție este să recurgeți la închiriere.

Atunci când aveți nevoie de un mai compactor si motopompa de închiriat la Sculedeinchiriat.ro  puteți găsi ușor mai multe variante pentru fiecare dintre aceste utilaje. Tot aici puteți apela pentru a închiria de fapt o gamă diversificată de utilaje și echipamente, provenind de la cei mai importanți producători din domeniu, în condiții deosebit de avantajose.

 

De ce să alegeți un mai compactor de închiriat?

O etapă importantă, ce precedă finalizarea multora dintre săpăturile și amenjările necesare pentru construcțiile civile și industriale este compactarea pământului. De aceea un utilaj special, performant pentru nivelarea solului este absolut necesar. De cele mai multe ori un mai compactor este cel mai simplu de folosit și cel mai utilizat produs de acest tip. El poate fi folosit pentru astuparea unei gropi, pentru fixarea solului și pentru nivelarea unui teren. Fiind rapid și puternic,  poate fi utilizat atât pentru suprafețe mici, cât și pentru suprafețe mai mari.

Chiar dacă nu este un utilaj greu de întrebuințat, deoarece folosește atât forța mecanică, cât și vibrațiile,  pentru a-și îndeplini cât mai bine rolul el trebuie să fie acționat conform indicațiilor și cu grijă. În plus, pentru eficiența muncii acesta trebuie ales în funcție de tipul de teren și de suprafața ce urmează să fie lucrată cu el. Pentru o suprafță mare este nevoie de un mai puternic și rezistent, ușor de ghidat și rapid. Pentru un teren mic este recomandată o variantă cu putere mai mică și ușor manevrabilă.

Datorită caracteristicilor și ușurinței de a fi transportat și folosit, maiul compactor este un produs foarte util pentru orice șantier și extrem de solicitat chiar și la închiriere.

 

De ce să alegeți o motopompă de închiriat?

Pe un șantier datorită lucrărilor executate, ploilor sau nivelului pânzei freatice sunt foarte frecvente situațiile în care este nevoie de o motopompă. Aceasta este extrem de utilă pentru eliminarea apei nedorite, grăbirea uscării, pregătirea fundațiilor și eventual trecerea la o nouă etapă a construirii. O motopomă este utilă și atunci când, datorită unor efecte meteorologice extreme, apa a ajuns să se strângă în cantități mari în beciuri, pivnițe sau subsoluri. Ea poate fi folosită cu aceleași rezultate și pentru a suplini un deficit de apă, pentru irigații sau redistribuirea apei.

În funcție de fiecare caz în parte ea poate fi utilă ocazional sau pentru perioade mai mari de timp. În cazul în care nu se justifică achiziția ei, cea mai bună soluție pentru a rezolva problemele este aceea de a închiria  o motopompă.

În funcție de tipul de lucrare și de necesități, pentru eficiență este bine să alegeți o pompă cât mai adecvată, nici prea puternică, dar nici prea slabă. În alegerea ei trebuie să țineți seama de:

  • tipul de apă pe care îl poate pumpa, dacă este apă curată, semi-murdară sau murdară
  • tipul de combustibil necesar funcționării, dacă este pe benzină sau pe motorină
  • debit, câți litri de apă/minut pompează
  • adâncimea până la care poate acționa, respectiv distanța maximă de imersiune.

Dacă veți ține seama de aceste aspecte, alegerea va fi una potrivită, iar eficiența sa va fi una pe măsură.

 

De ce să alegeți utilajele de închiriat de la Sculedeînchiriat.ro?

Fiind vorba despre o societate comercială, cu experiență de peste 10 ani în închirierea de utilaje, echipamente și scule pentru construcții civile și industriale, oferta este una dintre cele mai diversificate, menită să acopere nevoile și exigențele celor mai mulți dintre clienți.

Aceasta dispune de 6 puncte de lucru din Chitila, Bragadiru, Berceni, Voluntari, Chiajna și Ploiești, de unde se pot închiria produse de cea mai bună calitate, la prețuri corecte și competitive.

Compania oferă spre închiriere utilaje și scule de la cele mai importante mărci și producători din domeniu. Acestea sunt reparate și întreținute într-un service propriu. Astfel toate produsele oferite spre închiriere se încadrează în parametrii standard recomandați de producători și optimi pentru a îndeplini nevoile clienților.

Oferta se adresează acelor constructori care au nevoie pentru o perioadă determinată de anumite utilaje sau care vor să-și suplimenteze temporar echipamentele pentru realizarea lucrărilor și pentru care soluția de a recurge la închiriere utilaje este cea mai potrivită alegere. În plus produsele pot fi livrate direct la locația unde este nevoie de ele.

Pentru a asigura exploatarea eficientă și cele mai bune rezultate, este necesar să fie respectate toate indicațiile furnizate de producător, iar persoana care manevrează utilajul să aplice cu seriozitate toate normele de securitate în muncă. Cei de la care se face închirierea nu își pot asuma răspundere pentru situații a căror vină nu le aparține.

 

Dacă doriți un mai compactor sau o motopompă de închirat în cele mai avantajoase condiții, apelați întotdeauna cu încredere la Sculedeinchiriat.ro!

(P)