Austriacul Walter Gruell, în vârstă de 51 de ani, şi fiul său, Patrick, în vârstă de 25 de ani, sunt cei care au deschis afacerea. Preţul unui kilogram de caviar alb este 300.000 de dolari, iar produsul se adresează doar celor bogaţi.
Peştele care produce icre trăia în Marea Caspică, însă e pe cale de dispariţie. Cei care fac acest caviar susţin că preţul e atât de piperat pentru că este făcut în Austria, cu ajutorul apelor nepoluate care curg din munţi.
"Probabil că este unul dintre motivele datorită cărora are un gust atât de bun. După ce caviarul este deshidratat, este amestecat cu aur de 22 de carate, care, în doze mici, are un efect benefic pentru sistemul imunitar", a spus Patrick.
Cei doi recunosc că produsul este unul exclusivist, iar acum au promoţie prin care vând un kilogram cu 112.000 dolari, în loc de 300.000 de dolari. Iar cometariile lor sunt spumoase: “Ruşii, cel puţin deocamdată, nu pot mânca aşa ceva!”.