Evenimentul Zilei > Actualitate > De la MĂDĂLINA GHENEA la RIHANNA. Care e cel mai nou și CONTROVERSAT cuplu din showbiz
De la MĂDĂLINA GHENEA la RIHANNA. Care e cel mai nou și CONTROVERSAT cuplu din showbiz

De la MĂDĂLINA GHENEA la RIHANNA. Care e cel mai nou și CONTROVERSAT cuplu din showbiz

Leonardo DiCaprio şi Rihanna au schimbat priviri drăgăstoase şi gesturi tandre cu prilejul prezentării de modă Fashion Week care se desfăşoară din 12 februarie la New York, alimentând astfel zvonurile privind o posibilă legătură romantică.

Actorul, cunoscut pentru numeroasele sale cuceriri, şi cântăreaţa din Barbados, obişnuită să aibă relaţii tumultoase, au fost văzuţi recent din nou împreună la defilarea de Fashion Week de la New York, apoi într-un club de noapte din cartierul Chelsea, chiar în ziua de Sfântul Valentin.

Deşi au ieşit separat din club, martorii susţin că în interior au lăsat discreţia deoparte şi s-au manifestat foarte drăgăstos.

Leonardo Di Caprio a fost de-a lungul timpului implicat în relații amoroase cu top-modele internaționale ca Gisele Bündchen sau Bar Rafaeli. În 2011, presa tabloidă scria că actorul din Titanic se iubește cu modelul român Mădălina Ghenea.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: