Evenimentul Zilei > Social > De la 1 septembrie, începe programul Litoralul pentru toți. La cât ajunge costul unui sejur
De la 1 septembrie, începe programul Litoralul pentru toți. La cât ajunge costul unui sejur

De la 1 septembrie, începe programul Litoralul pentru toți. La cât ajunge costul unui sejur

Tariful variază în funcție de gradul de confort al hotelului și dacă micul dejun este inclus sau nu.

Tarifele maximale propuse pentru oferta specială de şase nopţi de cazare (TVA inclus 9%) pentru o persoană, la hotelurile din zona Mamaia – Constanţa – Eforie sunt de 205 lei pentru hotelurile de o stea, fără mic dejun, 235 lei la 2 stele, fără mic dejun, şi 315 lei cu mic dejun, 265 de lei la trei stele fără mic dejun şi 425 lei cu masa de dimineaţă inclusă, 485 lei la patru stele şi 605 lei la cinci stele, ambele preţuri incluzând micul dejun.

Tarifele maximale pentru sejururi all inclusive de cinci nopţi/persoană, care asigură toate cele trei mese, servite în regim bufet, cu băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă, ajung până la 765 de lei la trei stele, 875 de lei la patru stele şi 985 de lei la cinci stele.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.