Evenimentul Zilei > EVZ Special > De ce se teme Florin Cîţu? George Simion aruncă bomba. Cum a pus mâna pe zeci de hectare de pădure
De ce se teme Florin Cîţu? George Simion aruncă bomba. Cum a pus mâna pe zeci de hectare de pădure

De ce se teme Florin Cîţu? George Simion aruncă bomba. Cum a pus mâna pe zeci de hectare de pădure

George Simion, președintele AUR, a relatat despre ce s-a întâmplat în Parlament atunci când l-a întrebat pe Florin Cîţu cum a obținut cele 75 de hectare de pădure chiar lângă pârtia de ski şi lacul Voineasa.

George Simion, prezent aseară în emisiunea realizată de Victor Ciutacu, a făcut câteva dezvăluiri de-a dreptul șocante şi, totodată l-a acuzat că este „Este un speculant, un individ slab, în a cărui privire se citesc anumite deficiențe”.

George Simion a reacţionat după ce Florin Cîţu i-a răspuns la o interpelare din Parlament pe tema terenurilor împădurite care i-au fost retrocedate familiei premierului, susţinând că această retrocedare s-a făcut preferenţial, familia Cîţu alegându-şi terenul.

Premierul Cîţu, replică de zile mari atunci când a fost întrebat de cele 75 de ha de pădure: „Si voi mai lua”

Președintele AUR i-a mai reproșat premierului că minte mereu şi că îi este frică atunci când vine în Parlament deoarece ştie că i se pun întrebări despre modul s-au făcut retrocedările pentru familia sa.

„Noi nu avem nicio problemă cu retrocedările, atâta timp cât sunt legale. Familia domnului Cîţu şi-a ales pădurea, cele 50 până la 75 de hectare, lângă pârția de schi şi lacul de la Voineasa şi este foarte supărat când îl prindem şi îl interpelăm în Parlament.

Asta e o prostie, că apărăm noi comuniștii, nu știu ce insinuează domnul Cîtu. A zis că a luat și va mai lua, dar nu cred, atâta timp cât suntem și noi în Parlament. Acum știe toată țara de acele retrocedări, îi e frică mereu când ne vede și d-asta fuge, pentru că pe noi nu ne îngenunchează. Mereu minte și vrea să ne asocieze cu PSD, dar nu PSD e la putere, ci dânsul. Eu am 34 de ani, ce comuniști să apar eu?

George Simion: „El este un speculant în domeniul bancar, de aia a fost şi disponibilizat”

Nu am primit niciun răspuns legat de PNRR. Ne împrumutam de 19 miliarde de euro fără nicio explicație, dam bani pe piste de biciclete şi alte prostii. Domnul Ciţu este un individ slab, un individ în a cărui privire se citesc anumite deficienţe si nu ar trebui să mai fie prim-ministru, el nici șef de partid nu ar trebui să fie.

Președintele AUR merge mai departe cu acuzațiile la adresa premierului şi spune: Pe el Ludovic Orban l-a luat de pe stradă si acum are aroganța să se creadă stăpân peste toată țara.

El vorbește despre antreprenoriat, chipurile e liberal. El este un speculant în domeniul bancar, de aia a fost şi disponibilizat de o anumită bancă comercială, se folosește de bunicul sau pentru a justifica aceste retrocedări şi se bate cu pumnul în piept ca este stăpânul României.”, a spus George Simion vineri seara la România TV.