Evenimentul Zilei > Sport > De ce evită Simona Halep aparițiile TV? Răspuns viral al învingătoarei de la SW19
De ce evită Simona Halep aparițiile TV? Răspuns viral al învingătoarei de la SW19

De ce evită Simona Halep aparițiile TV? Răspuns viral al învingătoarei de la SW19

Simona Halep nu este un sportiv care să dea curs invitațiilor în emisiunile TV. Regina de la Wimbledon preferă să se concentreze pe activitatea sportivă, fără a da mare importanță articolelor din presă.

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep a dezvăluit motivul pentru care sportiva româncă evită aparițiile emisiuni de televiziune.

Haterii reprezintă motivul pentru care numărul 4 WTA evită aparițiile TV. Deși știe că este foarte apreciată, Simona Halep nu vrea să se lase deloc influențată de cei care o denigrează, fie că este vorba despre fani, ori comentatori sau analiști sportivi. Daniel Dobre și Simona au vorbit zilele acestea pe această temă, iar răspunsul primit a fost unul tranșant: „Da și n-o să mă duc niciodată, pentru că acești oameni jignesc persoana, nu comentează rezultatul!”, a declarat Daniel Dobre la Digi 24.

În ciuda performanțelor impresionante ale Simonei, Daniel Dobre spune că jucătoarea noastră mai are multe de oferit.

„Încă n-a ajuns, să spunem, la o exprimare totală a talentului pe teren, s-a apropiat acum, dar eu cred că mai are loc în sus, deci avem tot timpul ceva de făcut”, a declarat Dobre, potrivit sursei citate.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: