Evenimentul Zilei > Actualitate > De ce a ajuns Romeo Stavarache la SPITAL înainte de termenul de la Curtea de Apel
De ce a ajuns Romeo Stavarache la SPITAL înainte de termenul de la Curtea de Apel

De ce a ajuns Romeo Stavarache la SPITAL înainte de termenul de la Curtea de Apel

Primarul suspendat din Bacău, Romeo Stavarache, aflat în arest la domiciliu pentru corupţie, a fost supus, astăzi, unei intervenții, în timpul căruia i-a fost montant un dispozitiv pentru monitorizarea tensiunii arteriale.

Înainte de a merge la spital, Romeo Stavarache a cerut acordul instanței de a-și părăsi locuința, el fiind arestat, încă din data de 2 septembrie.

"Respectivul aparat a fost montat pentru diagnosticarea şi evaluarea severităţii hipertensiunii arteriale permanente sau oscilante care apar pe parcursul unei zile şi nu sunt surprinse în timpul unei consultaţii cardiologice. Mâine, dispozitivul va fi scos şi dus la medicul specialist, care va citi şi interpreta rezultatele. În funcţie de acestea, va fi evaluată şi starea de sănătate a domnului Stavarache”, a explicat, pentru mediafax.ro, avocatul său, Doiniţa Boană.

 După ce a părăsit spitalul, Stavarache a mers la Curtea de Apel Bacău, unde magistrații au decis menţinerea arestului la domiciliu, sentinţă contestată însă de avocatul lui Romeo Stavarache la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.