David Beckam, în război cu un actor cunoscut. Miza este uriașă

David Beckam, în război cu un actor cunoscut. Miza este uriașă Sursă foto: captură video

David Beckam a anunțat că îl dă în judecată pe actorul Mark Wahlberg, după ce o afacere cu o marcă de fitness i-ar fi adus un prejudiciu de peste opt milioane de lire sterline. De altfel, fostul mare jucător al Fostul mare jucător al lui Manchester United,  a dat în  în judecată toate firmele care vând produse contrafăcute, haine și parfumuri, cu brandul său, iar acesta se așteaptă să încaseze o sumă uriașă în urma acestora demersuri jurice.

David Beckam, proces cu un mare actor. Miza este uriașă

Actorul Mark Wahlberg

Actorul Mark Wahlberg. Sursă foto: Wikipedia

Beckam susține că a fost dus în eroare de actorul Mark Wahlberg. Fostul fotbalist a acceptat să fie ambasadorul firmei care promovează fitnessul, înființată de Wahlberg. însă, acțiunile ar fi fost „manevate”  în așa fel încât Beckam să fie în pierdere, notează The Sun. 

Conform sursei citate, Authentic Brands Group, firma care se  ocupă drepturile de imagine ale lui David Beckham și-a pus avocații să obțină o sumă uriașă de firmele care folosesc marca DBV care îi aparține fostului căpitan al lui Manchester United. Printre produsele pe falsificate se numără parfumuri, haine și accesorii.

Dacă David Beckham va câștiga procesul cu u firmele care vând produse contrafăcute cu marca DBV care îi aparține, atunci în conturile fostului fotbalist englez vor intra 1,58 milioane de lire sterline, adică 1.839.024 de euro, notează presa internațională.

Ne puteți urmări și pe Google News

Produse contrafăcute, vândute pe Amazon și eBay sub marca David Beckam

Produsele  fake sub egida  lui David Beckham ar fost vândute pe site-uri precum Amazon, eBay și Etsy, iar cei care le comercializează sunt din China sau din altă parte din Asia.

„Disponibilitatea produselor neautorizate costă DBV pierderi considerabile de vânzări și dăunează relațiilor noastre cu deținătorii de licențe”, se arată într-un comunicat emis de reprezentanții Authentic Brands Group”, citat de sursa amintită.

Urmează ca instanțele internaționale să se pronunțe în acest caz.