Evenimentul Zilei > Sport > Darren Cahill, impresionat de o tenismenă din circuitul WTA: „Are un spirit de luptă de-a dreptul remarcabil”
Darren Cahill, impresionat de o tenismenă din circuitul WTA: „Are un spirit de luptă de-a dreptul remarcabil”

Darren Cahill, impresionat de o tenismenă din circuitul WTA: „Are un spirit de luptă de-a dreptul remarcabil”

Australianul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep (locul 4 WTA), a lăudat prestația jucătoarei canadiene cu origini românești Bianca Andreescu (19 ani/15 WTA).

Bianca Andreescu s-a calificat în sferturile de finală de la US Open, după ce a învins-o pe americanca Taylor Townsend (23 de ani, 116 WTA), cu scorul de 6-1, 4-6, 6-2.

Andreescu a arătat un tenis de calitate în duelul cu jucătoarea care a eliminat-o pe Simona Halep de la Flushing Meadows, și a fost lăudată de antrenorul alături de care constănțeanca a reușit cele mai bune performanțe din carieră.

Felul în care Bianca lovește mingea este de-a dreptul impresionant. Sunt puține jucătoare care pot imprima o astfel de forță și o asemenea precizie. Și nu mă refer la cele de vârsta ei, ci la cele cu experiență. În plus, are un spirit de luptă de-a dreptul remarcabil”, a declarat Darren Cahill, conform TNS.

Mai departe, în „sferturile” turneului de Mare Șlem de la New York, Bianca Andreescu o va înfrunta pe Elize Mertens (23 de ani/26 WTA).