"Dansez pentru tine" de unsprezece ori în cinci ani

"Dansez pentru tine" de unsprezece ori în cinci ani

Celebra emisiune a televiziunii de pe Pache Protopopescu aruncă în luptă noi opt perechi de dansatori.

De astăzi, de la ora 20.30, se dă startul la cea de-a XI-a ediţie a emisiunii "Dansez pentru tine". Vor fi opt perechi dornice să convingă publicul şi juriul (Mihai Petre, Wilmark, Cornel Patrichi, Emilia Popescu, Beatrice Rancea) că merită să câştige trofeul şi premiul de 60.000 de euro.

"Am urmărit să facem spectacol din dans"

Cu fiecare ediţie, perechile ce au urcat în ring s-au dovedit din ce în ce mai bune. "Am urmărit să putem face un spectacol din dans şi pentru asta am început pregătirile din ce în ce mai devreme, vedetele s-au pregătit şi ele cu cel puţin o lună înainte, cu coregrafi", ne-a declarat Mona Segall, producătorul general al emisiunii.

Ne puteți urmări și pe Google News

"De-a lungul anilor, ne-a fost din ce în ce mai uşor să găsim concurenţi talentaţi la dans, tineri care au făcut cursuri de dans. Acum 5 ani, ne era foarte greu să găsim dansatori sau concurenţi care ştiu să danseze, dar acum, poate şi datorită show-ului, se pare că multă lume dansează în România", a explicat Segall.

Deşi scopul spectacolului e acela de a susţine un caz social impresionant, pentru a ajunge în ring alături de vedete doritorii trebuie să se bucure de câteva atuuri. "Sunt multe criterii în alegerea concurenţilor şi dansul este unul dintre cele mai importante, charisma şi posibilitatea de a transmite, prin expresivitate, de a trece bariera ecranului şi a ajunge la sufletul telespectatorului", adaugă Mona Segall.

Platou cu motive pascale

Entorse, ligamente ciupite, inflamaţii sau dureri intercostale sunt problemele de care se vaită atât vedetele, Corina Bud, Corina Caragea, Lavinia, Roxana Ionescu, Florin Piersic Jr., Cove, Augustin Viziru şi Costin Sforaru, cât şi partenerii lor Alina, Decebal, cei doi Ştefan, Eduard, Aurora, Claudia sau Mădălina.

Cu toate acestea, ei vor trebui să lase durerile şi emoţiile deoparte şi să fie pregătiţi pentru primele două stiluri de dans din concurs: dansul minorităţilor şi freestyle, dar şi pentru prima condamnare la duel.

Show-ul va avea loc într-un decor de primavară, cu motive pascale, iar gazdele emisiunii vor fi, aşa cum ne-am obişnuit, Iulia Vântur şi Ştefan Bănică. Vezi AICI care vedetele noului sezon "Dansez pentru tine", iar AICI află poveştile concurenţilor.