Daniel Buzdugan îi pune la punct pe răutăcioşi. „Nu mai judecați, bre, lumea!”

Daniel Buzdugan îi pune la punct pe răutăcioşi. „Nu mai judecați, bre, lumea!”

După ce Daniel Buzdugan a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu Lidia Buble, au arărut numeroase comentarii, unele dintre ele chiar răutăcioase.

Omul de radio a postat un răspuns prin care a luat apărarea artistei și a ținut să transmită un mesaj pentru critici. 

„Lamurire pentru curioșii din postarea anterioara: Lidia Buble avea și chiloței și pantaloni scurți pe sub hanorac, din păcate nu avea batic, îl uitase acasă:) nu mai judecați bre lumea! E un profesionist care o va face ca la carte, după sufletul și inima omului! Va pup și vă ,, urăsc” (iubesc, desigur) “, a scris Daniel Buzdugan pe contul său de Instagram.

Ceea ce nu au ştiut internauţii este că Lidia Buble și Răzvan Simion au dezvăluit un amănunt extrem de important, şi anume, că cele două vedete sunt decise să ajungă în fața ofițerului Stării Civile.

Ne puteți urmări și pe Google News

„O să vă spunem la momentul oportun. Pe el îl va chema Răzvan Buble Simion. Bineînțeles că îmi voi păstra numele. M-a binecuvântat Dumnezeu cu un nume atât de frumos… eu m-am născut cu nume de artistă”, a spus Lidia Buble.

„Acum, când a înțeles lumea că nu este un pseudonim sau nu este un nume de scenă și e chiar numele ei, acum vreți ca să-l schimbăm?”, a spus Răzvan Simion, potrivit cancan.ro