Evenimentul Zilei > Monden > Dani Oțil, copleșit de facturile la energie: „Familia asta este făcută să mă ruineze”
Dani Oțil, copleșit de facturile la energie: „Familia asta este făcută să mă ruineze”

Dani Oțil, copleșit de facturile la energie: „Familia asta este făcută să mă ruineze”

Scumpirea energiei electrice a băgat pe toată lumea în panică. Chiar și persoanele publice au de suferit. În acest context, Dani Oțil face sacrificii mari să reducă consumul la energie electrică.
Dani Oțil s-a săturat să plătească facturi mari la energie electrică. Așadar, prezentatorul TV s-a gândit să reducă consumul și chiar face sacrificii mari. De asemenea, el a dezvăluit ce măsuri a luat pentru a reduce consumul la energie electrică.Cu toate că omul de televiziune a obișnuit publicul cu glumele sale despre orice subiect, de această dată a făcut o poantă pe baza facturilor la energie electrică. Prezentatorul TV a spus, sub formă de glumă, că și el face sacrificii mari să reducă consumul la energie. Așadar, el și-a făcut propriul altar în fața contoarului și se roagă în fiecare seară să vină căldura, ca să poată el să oprească centrala.

„Eu am contorul de gaze unde parchez și m-a întrebat soția dacă fac pană în fiecare seară când mă întorc. I-am spus că <<nu>>, doar mi-am făcut altar la contorul de gaz, aprind două bețișoare parfumate și mă rog, stau în genunchi. Dacă pot să opresc centrala măcar încă o lună, n-ar fi rău! M-am sătura, mă dor genunchii de la atâta rugăciune, că am și piatră rubică acolo”, a spus Dani Oțil sub formă de glumă, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Glumele prezentatorului TV pe baza facturilor la energie

În urmă cu câteva zile, Dani Oțil a mai făcut o glumă pe baza facturilor mari la energie electrică. El a spus că a devenit exact ca tatăl lui și merge după fiecare persoană din casă pentru a stinge becurile. De asemenea, Oțil a mărturisit că acum își dă seama de ce tatăl lui mergea în urma tuturor prin casă. În plus, și-a amintit și de faptul că tot tatăl său se supăra că folosea prea multă hârtie igienică.

„M-am transformat în tata, fraților. Tata le stingea la trei camere care toate făceau cât o garsonieră, că acolo stă și acum. Acum am înțeles de ce adesea după noi intra o mână care stingea becul tot timpul. Și ăla micul nu știe să facă multe, dar știe să aprindă becurile. Familia asta este făcută să mă ruineze. Cineva l-a învățat să le aprindă, nimeni nu l-a învățat să le stingă.”, a precizat prezentatorul TV, potrivit Spynews.