Dani Oțil „a fugit” de acasă în weekend, pentru o mică plăcere. Vedeta TV, alături de o femeie misterioasă

Dani Oțil „a fugit” de acasă în weekend, pentru o mică plăcere. Vedeta TV, alături de o femeie misterioasă

Dani Oțil a plecat de acasă, în weekend, pentru a luat parte la un gen de eveniment pe care îl apreciază foarte mult. El a lăsat-o pe Gabriela cu Luca Tiago.

Dani Oțil s-a despărțit de familie, în acest weekend, pentru a participa la un concurs de curse auto. Prezentatorul de la Antena 1 i-a lăsat singuri pe Gabriela, și pe Luca Tiago și a plecat pentru a-și satisface o pasiune. Dani Oțil a urcat în mașină alături de o domnișoară, pasionată, ca și el, de viteză și cai putere, conform siteului retetesivedete.ro.

Dani Oțil a dat o fugă până la o cursă de raliuri

Evenimentul a avut loc la Cluj, iar copilotul omului de televiziune se numește Ioana. A fost o mică „escapadă” pentru Dani, care în această perioadă este prins până peste cap cu cel mai tânăr membru al familiei, Luca Tiago.

„Două săptămâni cu bebelușul. E simplu. Când plânge, trebuie doar să ai: lapte în sân, scutec curat, praf roz de stele dulci cules de unicorni frezați, dar să fie cules doar în zilele pare, la răsărit, când plouă cu soare dacă nu merg primele două”, spunea Dani Oțile, conform sursei citate.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Acum că știu ce înseamnă să fii mamă. Toate cuvintele din lume nu ar descrie cât sunt de recunoscătoare pentru tine. La mulți ani, mama!”, scria pe Instagram și Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, la scurt timp după ce a devenit mamă.

„Trăiesc o dramă în prag de naștere. Jumătate din numele puse pe o listă nu sunt adecvate”

Pe mine m-a costat toată nunta 6.000 de lei. Botezul o sa îl pun după perioada asta de nunți. Trăiesc o dramă în prag de naștere. Jumătate din numele puse pe o listă nu sunt adecvate, îl cheama tot Cârcel, nume de cod, iar domnul doctor, care ne e și prieten a scris pe fișele lui „copilul fără nume”. Acum, posesorii de câini nu le mai pun nume câinilor gen Rex, ci acum îi numesc Arthur”, spunea Dani Oțil, în emisiunea matinală pe care o prezintă la Antena 1, alături de Răzvan Simion, înainte de-a deveni tată.