Criză de gelozie în Familia Regală. William și Kate sunt prinși într-un „concurs de popularitate” împotriva lui Harry și Meghan

Criză de gelozie în Familia Regală. William și Kate sunt prinși într-un „concurs de popularitate” împotriva lui Harry și Meghan

Ultima apariție a prințului Harry și Meghan Markle stârnește noi tensiuni în Familia Regală. Ducii de Cambridge sunt „neliniștiți”, iar experții regali spun că există, de asemenea, riscul unei „rupturi” între Harry și Meghan. Prințul William și Kate s-au arătat „îngrijorați”.

Prințul Harry și Meghan Markle au primit, recent, o „recunoaștere stelară”, fiind incluși în TOP-ul celor 100 celor mai influente persoane din 2021 al revistei TIME. Ducii de Sussex au apărut pe prima copertă a publicației, într-o poză care a făcut furori în întreaga lume. Cu toate acestea, expertul și autorul regal Duncan Larcombe a transmis că ducii de Cambridge, Kate și William, sunt „neliniștiți” în legătură cu apariția cuplului de Sussex.

Noi fisuri în Familia Regală. William și Kate, „târâți într-un concurs de popularitate”

„Kate și William sunt în pericol de a fi târâți într-un concurs de popularitate transatlantic. Sunt neliniștiți în legătură cu apariția lui Harry și Meghan și a activității pe care o desfășoară, deoarece pare să se reflecte întotdeauna asupra lor.

William și Kate sunt îngrijorați de absolut tot ceea ce se propagă din America în ceea ce îi privește pe Harry și Meghan, în special de memoriile lui Harry, care vor fi publicate anul viitor. Ei (n.r. ducii de Cambridge) nu au niciun control asupra narațiunii”, s-a exprimat autorul regal Duncan Larcombe.

Ne puteți urmări și pe Google News

Harry și Meghan „cauzează multe probleme” în SUA

Prințul Harry și Meghan Markle au suferit o scădere „dramatică” a popularității lor în SUA, potrivit expertului regal Kinsey Schofield. Anunțul vine în contextul în care ducii de Sussex se confruntă deja cu același fenomen și în Marea Britanie. Americanii le întorc spatele, susține Schofield.

„Popularitatea lui Harry și Meghan a atins vârful după interviul bombă cu Oprah Winfrey la începutul acestui an, însă ducele și ducesa s-au confruntat, de atunci, cu o scădere dramatică a acesteia”, a spus Schofield. „Ei cauzează multe probleme, nu numai acolo, ci și aici”, a mai adăugat expertul regal, potrivit express.co.uk.

Soțul celebrei Meghan Markle se confruntă cu un nivel de popularitate extrem de scăzut în rândul britanicilor. Harry are parte de o susținere mult mai mică decât cea din anii 1990 a Prințului Charles, care și-a dezamăgit cetățenii după ce s-a aventurat într-o relație extraconjugală cu Camilla Parker.

Potrivit datelor analiștilor regali, în prezent, sprijinul britanicilor pentru prințul Harry a scăzut cu 50%. În ceea ce o privește pe Meghan Markle, susținerea cetățenilor din Marea Britanie a scăzut la 32%, de la 55% (n.r. procentele în luna octombrie a anului 2019).