Evenimentul Zilei > Monden > Kate și William îi pregătesc pe cei trei copii de școală. Unde vor învăța şi cât costă taxele anuale pentru prinți. FOTO
Kate și William îi pregătesc pe cei trei copii de școală. Unde vor învăța şi cât costă taxele anuale pentru prinți. FOTO

Kate și William îi pregătesc pe cei trei copii de școală. Unde vor învăța şi cât costă taxele anuale pentru prinți. FOTO

Ducesa de Cambridge a fost de multe ori lăudată cu privire la pregătirile pentru noul an școlar. Ducesa Kate se ocupă personal de copii în dorința ca prințișorii să fie în regulă şi să nu le lipsească nimic în prima zi de școală care începe săptămâna viitoare.

Prințul George, în vârstă de opt ani, și prințesa Charlotte, în vârstă de șase ani, frecventează școala lui Thomas din Battersea, costând 17.000 de lire sterline. Între timp, Louis, în vârstă de trei ani, frecventează grădinița Willcocks și probabil că se va alătura fratelui și surorii sale la Thomas în septembrie 2022 când va împlini patru ani

Aşadar, prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis se vor întoarce la şcoală săptămâna viitoare, iar Ducii de Cambridge se pregătesc pentru acest moment ca orice alţi părinţi din Marea Britanie, spune un expert regal.

Printesa Charlotte - prima zi de scoala. Fetita lui Kate Middleton si a Printului William e adorabila in uniforma

Prinţul George, în vârstă de opt ani, şi Prinţesa Charlotte, de şase, vor merge la aceeaşi şcoală privată: Thomas’s School din districtul londonez Battersea, una la care taxele şcolare anuale ajung la 17.000 de lire sterline.

Prințul William și Kate Middleton se pregătesc pentru al patrulea copil - Elle.ro

Cei doi prinţi sunt trecuţi în catalog cu numele de George şi Charlotte Cambridge. Fratele lor mai mic, Louis, este posibil să li se alăture din această toamnă.

Imagini inedite cu copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton, dezvăluite pentru prima dată - Elle.ro

“Toţi cei trei copii sunt populari la şcoală şi au mulţi prieteni, atât la Londra, cât şi la ţară, lângă reşedinţa Anmer. Întotdeauna au amici invitaţi acasă. Cât despre Kate şi William, aceştia insistă să nu existe tratament special pentru niciunul dintre copiii lor. George o fi viitor rege, dar, deocamdată, este doar un băieţel ca oricare altul”, declară un apropiat al familiei regale pentru presa londoneză.

Iar Kate se comportă, la rândul ei, ca orice altă mamă şi s-a împrietenit cu celelalte mame de la şcoală, având, în acelaşi timp, şi o relaţie bună cu profesorii celor doi copii mai mari.

Comentatorii regali spun că lui  Kate îi place să aibă o legătură strânsă cu alte mame de la școală și îi place să aibă o relație bună cu profesorii de la Thomas.

Ducesa provine dintr-o familie stabilă, deci este de înţeles acest comportament frumos al lui Kate.

Sursa regală a spus: „În calitate de părinți, ei sunt oricând gata în a-și sufleca mânecile și a ajuta la evenimentele școlare; zile sportive, strângeri de fonduri și așa ceva, scrie Express.