Evenimentul Zilei > Politica > Dăncilă a ieșit la atac. Pauza a făcut-o să-și regândească strategia. Ce cuvinte a pregătit
Dăncilă a ieșit la atac. Pauza a făcut-o să-și regândească strategia. Ce cuvinte a pregătit

Dăncilă a ieșit la atac. Pauza a făcut-o să-și regândească strategia. Ce cuvinte a pregătit

Viorica Dăncilă îi acuză pe liberali de incoerență și susține că diferența dintre PSD și PNL constă în faptul că social democrații au în prim plan cetățeanul, în timp ce liberalii iau măsuri pentru companii.

„Au spus că desființează programul Prima Casă, pe urmă a existat presiunea din partea opiniei publice, nu au mai desființat programul, vorbeau de infrastructură, nu vedem nimic pe infrastructură, deci toate aceste lucruri arată că nu există coerență”, a declarat fostul premier, la Antena3.

Legat de OUG 114, Dăncilă a amintit că guvernul Orban a desființat plafonarea prețului la gaze, în contextul în care se purtau discuții cu Comisia Europeană, pentru definirea consumatorului vulnerabil, astfel încât creșterea prețului  să nu fie suportată și de cei care nu au o situație materială bună.

„Sunt foarte multe lucruri pe care le-au făcut. Am văzut că s-a împărțit în două. Noi a avut în prim plan cetățeanul, ei au în prim plan companiile și măsurile luate pentru ele”, a adăugat Viorica Dăncilă.