Evenimentul Zilei > Monden > Dana Budeanu a arătat tot ce are mai frumos. Şedinţă foto altfel
Dana Budeanu a arătat tot ce are mai frumos. Şedinţă foto altfel

Dana Budeanu a arătat tot ce are mai frumos. Şedinţă foto altfel

Dana Budeanu a participat recent la o şedinţă în care a demonstrat că la 42 de ani are atuuri fizice la care multe domnişoare privesc cu admiraţie sau invidie, în funcţie de caz.

Vedeta de televiziune care este designer şi are o afacere în industria modei şi-a arătat abdomenul şi a pozat în pantaloni scurţi, o ipostază rară pentru ea, atât de atrasă de stilul elegant.

Imaginea a fost încărcată pe Instagram, reţea de socializare pe care are 442.000 de urmăritori. Nu doar pantalonii scurţi şi topul au fost de efect, ci şi cizmele americane.

Atitudinea rebelă a contat şi ea, astfel că poza a fost apreciată de 10.000 de fani. Ţinuta inedită i-a scos în evidență nu doar atuurile fizice, ci și trăsăturile feței.

De asemenea, piesele vestimentare i-au reliefat și bustul generos. Altfel, amintim că Dana Budeanu rămâne la fel de populară datorită temelor de discuţie pe care le abordează cu stilul ei direct.

Dana Budeanu, seducătoare şi în pantaloni scurţi

Recent, creatoarea de modă i-a atras atenţia şefului Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, numulţumit de mesajele ei despre vaccinarea împotriva Covid-19: „Noi putem să prevenim un val patru al pandemiei cu cât avem mai multe persoane care s-au vaccinat. Acest lucru ce înseamnă?

Înseamnă: lăsăm sfaturile divelor de pe televiziuni – şi ştiu despre cine vorbesc aici, dar nu vreau să spun numele – una, în mod special, care apare şi comentează toată ziua. Eu am evitat să numesc, dar când apare una ca doamna Budeanu, care toată ziua am fost în gura ei cu toţii, comentând vaccinarea, măsurile, tot, într-un limbaj pe care nu pot să-l descriu.

Raed Arafat a atacat-o dur pe divă

Da, este dreptul acestei persoane să-şi spună opinia. Dar când această părere este exprimată de o persoană care se pretinde un expert şi mulţi oameni o cred devine o problemă. Şi această persoană când este promovată – şi nu numai ea – şi vine cu păreri care nu sunt medical fundamentate înseamnă că avem o problemă.

Noi am fost de dimineaţa până seara spuşi că ce se întâmplă nu este OK, vaccinarea nu e OK, aia nu e OK, aia nu e OK – şi asta totul transmis indiferent ce mesaje s-au dat de la comitetul de vaccinare, de peste tot. De multe ori am văzut predominând mai mult partea cealaltă, şi promovată,  şi arătată, de social media nici nu mai vorbim.

Aceste persoane trebuie să spună pe ce se bazează când vorbesc. Oamenii simpli le cred şi uneori le cred mai mult decât ne cred pe noi, pentru că folosesc un limbaj pe care poate noi nu vrem să îl folosim, folosesc o chestie care arată că e superioară persoana care critică, zeflemeşte, înjură.”

Altfel, amintim că Dana Budeanu şi-a arătat şi latura sensibilă într-un interviu cu Mihai Gâdea, în timpul căruia a fost atât de emoţionată încât a plâns.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: