Dan Negru comentează revenirea celor trei chefi la Pro TV: Banii nu sunt totul

Dan Negru comentează revenirea celor trei chefi la Pro TV: Banii nu sunt totul Sursa foto: Facebook

Foștii jurați de la „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea vor reveni pe micile ecrane, dar nu la Antena 1, ci la postul de televiziune care i-a consacrat, Pro TV. Revenirea celebrilor bucătari a fost comentată și de Dan Negru, o altă figură emblematică care a părăsit Antena 1.

Dan Negru comentează dezertările din showbiz

Într-un final, zvonurile s-au adeverit. Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea se vor întoarce la televiziunea din Pache Protopopescu, unde  vor juriza sezonul 9 Master Chef. Anunțul plecării celor trei chefi a surprins pe toată lumea, în condițiile în care Chefi la cuțite a fost lider de audiență cu cei trei chefi la pupitru. Dan Negru și el o vedetă cu greutate la Antene a opinat în legătură cu „dezertările” și revenirile din lumea televiziunii.

„Regele audiențelor” Dan Negru, plecat și el de la Antena 1 după o colaborare cât o viață de om, s-a folosit de rețele de socializare pentru a-și exprima opinia în legătură cu ultimele mutări din showbizul autohton. Vizați au fost și cei trei bucătari care au descis să o lase baltă pe Mona Segall, producătoare care i-a făcut celebrii. Segall a fost cea care i-a promovat pentru prima oară la PRO.

„Lecția spiritului de echipă și a smereniei vine în zilele astea din televiziune și din fotbal, de la Antene și de la Rapid. Ambele ridiculizate pentru că n-au știut că doar lucrurile se forțează, oamenii se conving. Plecările bucătarilor, a Andreei Berecleanu, a lui Mihai Bendeac și a celorlalte branduri de la o tv la alta arată că banii nu sunt singurul răspuns. Sunt coaja, dar nu miezul!', a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News

Banii nu sunt totul

Acum la Kanal D, Dan Negru a adus în discuție importanța remunerației în meseria de prezentator. Pentru vedeta TV, banii sunt importanți până la un anumit timp. În accepțiunea lui, echipa este liantul care contribuie decisiv la buna desfășurare a unui proiect, indiferent de domeniu, dar mai ales în televiziune.

Pentru a se face înțeles, vedeta turcilor de la Kanal D a prezentat câteva exemple pe care  le consideră relevante. A făcut o analogie între industria media și fotbal.

Dan Negru

Sursa foto: Arhiva EVZ

Dan Negru: Să fie asta lecția celor care vor veni

„La Rapid e la fel. Degeaba stadion nou, galerie fantastică, jucători scumpi dacă nu e spirit de echipă. Aroganța a trântit și bussinesuri mari în lume. La Cinq a fost televiziunea pe care Berlusconi a deschis-o în Franța în anii ‘90. A cumpărat cei mai scumpi prezentatori și cele mai scumpe echipe de producție dar n-a construit echipa.

A falimentat după 2 ani. Real Madrid a luat toți galacticii la începutul anilor 2000. Zidane, Beckham și Figo jucau împreună dar nu erau o echipă. Aristotel le-a dat răspunsul demult: întregul este mai mare decât suma părților sale' Să fie asta lecția celor care vor veni', a mai scris Dan Negru în mediul online.