Evenimentul Zilei > Monden > Dan Negru a șocat pe toată lumea. Ce a spus despre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu
Dan Negru a șocat pe toată lumea. Ce a spus despre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Dan Negru a șocat pe toată lumea. Ce a spus despre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Dan Negru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din România. Acesta a mărturisit că televiziunea s-a schimbat foarte mult, iar online-ul a câștigat teren. Vedeta a vorbit și despre fostele sale colege, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu.

Dan Negru și-a început cariera în televiziune în urmă cu 30 de ani. Acesta s-a bucurat de un succes formidabil încă de la început și a reușit să fie numit „Regele audiențelor“. Moderatorul a povestit că emisiunile se schimbă enorm de la an la an, valorile sunt diferite, iar oamenii caută altceva.

Prezentatorul a declarat că fiecare generație este specială, dar televiziune pierde teren în fața online-ului.

„I-am prezentat pe Dan Spătaru și Stela Popescu, după cum i-am prezentat pe Selly sau Smiley. Fiecare generație are strălucirea ei. Nu cred în teoria că cei de dinainte aveau calitate și cei de acum sunt lipsiți de farmec. Problema celor de acum e abundenţa, pentru că au apărut multe medii de exprimare – online, streaming, Tik Tok, YouTube, TV, de toate. Înainte exista doar televizorul. De asta ideea de golden age.

Televiziunea s-a schimbat

Chiar și în televiziune, astăzi sunt zeci de posturi TV cu sute de prezentatori, pe când în golden age, în anii 1990-2000, existau doar două-trei televiziuni. De asta Esca, Răduleasca, Negru sau Brenciu suntem branduri pe care publicul le asociază cu TV-ul. Pentru că venim din golden age-ul televiziunii românești. Abundenţa e problema generației de acum. Azi poți să fii celebru fără TV, doar cu ajutorul online-ului, ba chiar poți să intri în Parlament fără să te susțină vreo televiziune.“, a spus acesta.

Dan Negru
Sursa: Facebook

„Publicul era dornic de informație, de noutăți, de divertisment și oferta era mică. E invers azi. Erau anii în care contau performanţele și anii în care meritocraţia exista în presă. Sârbu și Lazarov construiau vedete TV. Televiziunea imită azi online-ul, speriată de amploarea pe care acesta o ia zi de zi.

Orice business are un golden age, și media clasică românească l-a avut în anii 90, până pe la începutul anilor 2000. Acum suntem în zorii Internetului, care mai are mult de crescut până să ajungă în golden age“, a transmis Negru.

Dan Negru, dezamăgit de vedetele din ziua de azi

Prezentatorul a mărturisit că nu a mai văzut la televizor vedete pe care să le aprecieze ca Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin. Acesta a declarat că oamenii nu mai pun accent pe personalitate. Totul a devenit mai superficial.

„Există azi vreo vedetă TV feminină care să le fi luat locul? Televiziunea azi nu mai are puterea să construiască branduri așa cum o făcea în golden age. Nici show-urile TV din România nu mai sunt cele care să pună în valoare astfel de
personalități. Italia, Spania, America încă au divertismentul clasic bazat pe varietăți TV, dar la noi genul ăsta de format TV a dispărut. Așa că au dispărut și vedetele de felul Andreea sau Mihaela. Am prezentat cu ambele și pe amândouă le caracteriza generozitatea pe scenă“, a încheiat Dan Negru, potrivit viva.ro