Evenimentul ZileiMondenDan Negru a răbufnit: „Un eșec care o să coste generațiile viitoare”

Dan Negru a răbufnit: „Un eșec care o să coste generațiile viitoare”

Dan Negru a răbufnit: „Un eșec care o să coste generațiile viitoare”
Cunoscut pentru pozițiile sale tranșante, moderatorul TV, Dan Negru, lansează un atac dur referitor la sistemul de învățământ din România. El a criticat deschis școala online și faptul că sute de mii de copii nu au aces la internet.

Cunoscutul prezentator a postat luni, pe pagina sa de socializare, reproșuri privind modul în care este condus în ziua de astăzi învățământul

„E mai important pentru mine că fiu-meu, Bogdan, se poate juca de azi în curtea școlii decât că Djokovic poate juca la Australian Open. A început școala și pentru ăia mici. Școala online a fost un eșec care o să coste generațiile viitoare. Nimeni nu-și asumă eșecul școlii online!
237 mii de copii nu au avut acces la internet. Degeaba ne lăudam cu cea mai mare viteza a netului dacă un sfert de milion de copii n-au avut acces la el. ‘Învățătorul e o lumânare care arde luminându-i pe alții’ zicea Arghezi. Păi, sa fie lumină în școli”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

„Un eșec care o să coste generațiile viitoare”

Postarea prezentatorului a făcut ravagii în mediul online și  a adunat peste trei mei de like-uri doar într-o oră și sute de comentarii. Se pare că urmăritorii vedetei s-au regăsit în cuvintele lui. Dan Negru a criticat învățământul în mediul online și l-a caracterizat ca pe  „un eșec care o să coste generațiile viitoare”.

„Câtă dreptate ai DANE!!
Și chiar sunt mulți copii care vor să învețe dar din cauza banilor nu-și permit tehnologie pentru a studia on line. Sunt mulți copii din mediul rural care au ajuns în frunte tocmai pentru că au avut ambiție și au fost feriți de atracțiile tehnologiei.
Succes copiilor și să meargă la școală zi de zi!!!”, este doar unul dintre comentariile la postarea lui Dan Negru

„Unul din patru copii a abandonat școala anul trecut. 26% a fost rata de abandon școlar în sate! În satele românești școala online a fost un eșec. Cei din generația mea, prin decizii haotice, vor distruge generațiile care vin. Să fie ăsta breaking news-ul începutului de an. Pentru că cine închide un spital, deschide un cimitir și cine închide o școală, deschide o pușcărie”, a afirmat  Dan Negru, săptămâna trecută, potrivit B1TV.


Accesează: